Obnoviť stránku

EMOS EM-9041

3,9 23 hodnotení
16,90 €

EMOS EM-9041


Uvažujete o zakúpení antény, ktorá by vám umožnila prijímať ako najnovší televízny, tak aj rádiový signál? V takejto situácii sa vám určite bude hodiť vnútorná televízna anténa EMOS EM-9041 DVB-T2, ktorá sa zaraďuje medzi tzv. všesmerové antény (s prijímacím uhlom 360° a spoľahlivým dekódovaním DVB-T, DVB-T2, DAB a FM). Svojím originálnym, elegantným tvarom a dekorom tmavého dreva bude vhodná určite do každého bytu či domu. EMOS EM-9041 DVB-T2 nemusíte zložito inštalovať. Na neochvejný príjem signálu bola anténa doplnená ako o filter LTE signálu, tak aj vstavaný nízkošumový zosilňovač. Za veľké pozitívum antény EMOS EM-9041 DVB-T2 sa dá určite považovať príjem z väčšieho počtu vysielačov.


Kľúčové vlastnosti televíznej antény EMOS EM-9041 DVB-T2

  • Anténa je jednoduchá na inštaláciu
  • Elegantný a moderný dizajn s dekorom tmavého dreva
  • S využitím antény EMOS naladíte najnovší televízny aj rádiový signál DVB-T, DVB-T2, DAB a FM
  • Na zosilnenie prijímaného signálu má anténa LTE filter a nízkošumový zosilňovač
  • Súčasťou balenia je koaxiálny kábel a externý napájací zdroj

Kompatibilná s DVB-T2

Je to pomerne nedávno, čo sme sa museli adaptovať na nový štandard televízneho vysielania (DVB-T). Napriek tomu je nutné v záujme skvalitnenia digitálneho vysielania posunúť sa zase o niečo ďalej, a to na DVB-T2. Tento prechod zasiahne celú krajinu a ľudia bez nového TV, set-top boxu alebo antény sa už na televízne programy ďalej nebudú môcť pozerať. Ak si však zaobstaráte anténu EMOS EM-9041 DVB-T2, nie je čoho sa obávať, lebo tá je na nový štandard vysielania perfektne pripravená a teda plne kompatibilná s DVB-T2 HEVC/H.265. Budete tak môcť sledovať svoje obľúbené programy aj naďalej.

EMOS EM-9041 DVB-T2 zaistí ničím nerušený signál

Vďaka schopnosti antény EMOS EM-9041 prijať signál hneď z niekoľkých vysielačov naraz sa už nebudete musieť rozhodovať, ktorý z blízkych vysielačov si vyberiete. Zároveň sa pomocou vstavaného LTE filtra môžete spoľahnúť, že signál antény EMOS EM-9041 DVB-T2 nebude nijako narušovaný mobilnými dátami, ktoré sú pre ňu nepotrebné. Vy si tak budete môcť vychutnať ničím nerušenú zábavu so svojimi obľúbenými reláciami vo Full HD kvalite.

Dostatočne dlhý kábel na pohodlné prepojenie

Anténa EMOS EM-9041 DVB-T2 má pevne zabudovaný koaxiálny kábel s dĺžkou 1,85 m, ktorý využijete na prepojenie antény so set-top boxom či priamo televízorom. Keďže ide o aktívnu anténu, bude potrebné nechať ju tiež napájať, aby mala dodatočnú energiu pre všetky svoje funkcie, a to buď z pripojeného set-top boxu alebo z externého napájacieho zdroja, ktorý je samozrejme súčasťou balenia.


Parametre a špecifikácia

Použitie a vlastnosti

Použitie Izbová
Vlastnosti Príjem z viacerých vysielačov

Výbava

Výbava LTE filter, zosilňovač
Vstupy a výstupy IEC konektor
Napájanie USB

Príjem signálu

Príjem signálu DVB-T, DVB-T2, DAB, FM

Pokročilé parametre

Zisk 20 dBi
Prijímací uhol 360 °
Kód:  EMO001b5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2702025000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14