Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

EMOS Domový bezdrôtový zvonček P5732

2,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EMOS Domový bezdrôtový zvonček P5732

Bezdrôtový domový zvonček na univerzálne použitie

Bezdrôtový zvonček EMOS P5732 s prídavným tlačidlom je ideálne riešenie do domácnosti, kancelárie alebo budovy, kde umožní ľahkú inštaláciu bez nutnosti elektrického napájania. Produkt ponúka rad pokročilých funkcií, ako je 38 uložených melódií, reguláciu hlasitosti a výraznú optickú signalizáciu, ktorá vás upozorní na zvonenie aj ak budete mať nasadené slúchadlá. EMOS P5732 navyše môžete spárovať s viacerými tlačidlami, ktoré sa vďaka funkcii „self-learning“ nebudú ovplyvňovať s ďalšími zvončekmi v okolí.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtového zvončeka EMOS P5732

  • Bezdrôtový domový zvonček v elegantnom dizajne
  • Dosah signálu na vzdialenosť 100 metrov
  • Maximálna hlasitosť 90 dB s možnosťou regulácie
  • EMOS P5732 ponúka výber z 38 melódií
  • Tlačidlo s vodoodolným dizajnom (krytie IP44)
  • Automatické párovanie self-learning
  • Jednoduchá inštalácia pomocou skrutiek alebo obojstrannej lepiacej pásky
  • Duálne napájanie: 3× AAA batérie/micro USB kábel
  • AAA batérie ani kábel nie sú súčasťou balenia

Bezdrátový zvonek EMOS P5732

EMOS P5732 s reguláciou hlasitosti

Hlasitosť bezdrôtového zvončeka EMOS P5732 môžete regulovať v 4 úrovniach pre nastavenie optimálnej intenzity zvonenia. Vďaka tomu nezmeškáte žiadnu dôležitú návštevu a ani vás zvukový signál nebude ľakať.

Bezdrátový zvonek EMOS P5732

Dosah signálu až na vzdialenosť 100 metrov

Domáci zvonček EMOS P5732 poskytuje bezdrôtový prenos signálu až do vzdialenosti 100 metrov vo voľnom priestranstve. Vďaka tomu môžete tlačidlo zvončeka umiestniť napr. na dvere bránky alebo pojazdnú bránu.

Bezdrátový zvonek EMOS P5732

Odolnosť proti vode

Tlačidlo zvončeka EMOS P5732 je vďaka vodoodolnému dizajnu chránené pred nepriaznivým počasím, takže ho môžete bez obáv inštalovať na bránku alebo vstupné dvere.

Bezdrátový zvonek EMOS P5732

EMOS P5732 má 38 melódií

Domový zvonček EMOS P5732 ponúka 38 prednastavených melódií, takže zvukový signál môžete prispôsobiť na mieru vášmu vkusu.



Zvonček EMOS P5732 je vybavený svetelnou signalizáciou

Farebná svetelná signalizácia vás upozorní na prichádzajúci návštevu aj bez zapnutej melódie, čo uvítajú najmä nepočujúci používatelia alebo rodičia s malými deťmi. Domáci zvonček EMOS P5732 umožňuje nastaviť 3 režimy zvonenia - iba melódia, melódia vrátane svetelnej signalizácie, iba svetelná signalizácia.

Jednoduchá inštalácia

Bezdrôtový domový zvonček EMOS P5732 je na zadnej strane vybavený otvorom pre jednoduché zavesenie. Súčasťou balenia je okrem potrebných skrutiek aj obojstranná lepiaca páska pre inštaláciu zvončeka na akýkoľvek povrch bez nutnosti vŕtania.

EMOS P5732 disponuje duálnym napájaním

Zvonček EMOS P5732 aj prídavné tlačidlo je vďaka bezdrôtovému spôsobu napájania pripravené na plnohodnotnú prevádzku prakticky kdekoľvek bez nutnosti zapojenia do elektrickej siete. Zvonček disponuje duálnym napájaním s možnosťou použitia troch AAA batérií alebo pripojením micro USB kábla. Napájanie tlačidla zabezpečuje jedna 3 V batéria CR2032 (súčasťou balenia).



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Dosah 100 m
Počet melódií 38
Kód:  EMS20077
Produktové číslo:  3402117000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07