Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EMOS Domáci videotelefón H2014, farebná súprava s WiFi

3,6 3 hodnotení

EMOS Domáci videotelefón H2014, farebná súprava s WiFi

S videotelefónom EMOS EM-101WIFI získate dokonalý prehľad o dianí pred vašimi dverami. Videotelefón možno pomocou WiFi prepojiť až s 5 chytrými zariadeniami pre diaľkové ovládanie odkiaľkoľvek. Vďaka širokému uhlu záberu a infračervenému LED prisvietenie získate maximálne ostré snímky aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Kamerová jednotka videotelefónu EMOS EM-101WIF disponuje ochranou s certifikáciou IP44, vďaka čomu je veľmi odolná a maximálne spoľahlivá. Snímaný obraz je prenášaný na farebný LCD displej s veľkosťou 7 “, takže sú informácie dokonale čitateľné.

Kľúčové vlastnosti videotelefónu EMOS EM-101WIFI

  • Farebný LCD displej s veľkosťou 7" zaistí prehľadné zobrazenie informácií
  • Kamera so širokým uhlom záberu 70°
  • Zabudovaná WiFi videotelefónu EMOS EM-101WIFI na pohodlné diaľkové ovládanie
  • Infračervené LED diódy na prisvietenie v zlých svetelných podmienkach
  • Vysoká odolnosť kamery videotelefónu EMOS EM-101WIFI s certifikáciou IP44
  • Možnosť ovládania zámkov dverí i elektronických pojazdov brán

Videozvonček EMOS EM-101WIFI má WiFi na pripojenie k smart zariadeniu

Sada videotelefónu EMOS EM-101WIFI prenáša HD obraz na farebný LCD displej. WiFi pripojenie vám umožní prepojenie so smart telefónom či iným zariadením, takže budete môcť s návštevníkmi pri vašich dverách komunikovať, nech sa nachádzate kdekoľvek. Túto funkciu môžete pri videozvončeku EMOS EM-101WIFI využiť tiež na vytvorenie snímok v prípade príchodu vandalov či iných nepozvaných hostí.

Možnosť prisvietenia vďaka LED diódam

Vďaka infračerveným LED diódam vám videotelefón EMOS EM-101WIFI poskytne dobrý obraz aj pri zhoršenej viditeľnosti. Kamera má široký uhol záberu 70° a automatické prisvietenie zabezpečí, že priestor pri vstupných dverách bude precízne monitorovaný vo dne aj v noci.

Videovrátnik EMOS EM-101WIFI umožní pohodlné otváranie na diaľku

Pomocou videovrátnika EMOS EM-101WIFI môžete počas hovoru s prichádzajúcimi jednoducho otvoriť dvere stlačením jediného tlačidla. Videovrátnik EMOS EM-101WIFI je ideálny aj na diaľkové ovládanie všetkých typov pojazdov elektronických brán.

Videotelefón EMOS EM-101WIFI

Videotelefón EMOS EM-101WIFI možno prepojiť s inteligentnými zariadeniami

Videotelefón EMOS EM-101WIFI disponuje zabudovanou WiFi slúžiacou na prepojenie až s 5 inteligentnými zariadeniami. Vďaka tomu môžete prostredníctvom videotelefónu EMOS EM-101WIFI ľahko komunikovať odkiaľkoľvek.

Videotelefón EMOS EM-101WIFI

Široký uhol záberu

Kamerová jednotka videotelefónu EMOS EM-101WIFI pracuje s uhlom záberu 70°. Môžete ju tak bez problémov umiestniť napríklad na nízky plot. Ostrý obraz sa ihneď prenáša na farebný LCD displej.

Videotelefón EMOS EM-101WIFI

EMOS EM-101WIFI využíva praktické IR LED diódy

Videotelefón EMOS EM-101WIFI disponuje infračervenými LED diódami, vďaka ktorým si automaticky prisvieti pri zhoršenej viditeľnosti.

Videotelefón EMOS EM-101WIFI

Ovládanie dverových zámkov

Videotelefón EMOS EM-101WIFI umožňuje diaľkové otváranie dverných zámkov. Vďaka tomu dvere otvoríte jednoducho počas hovoru s hosťami. Systém navyše dokáže komunikovať aj s elektronickými pojazdmi brán.

Videotelefón EMOS EM-101WIFI

Domáci videotelefón EMOS EM-101WIFI využíva odolnú kamerovú jednotku

S ochranou IP44 je kamera domáceho videotelefónu EMOS EM-101WIFI veľmi odolná a spoľahlivá. Odolá vode aj mechanickému poškodeniu, takže ju nezničí ani dážď či útok vandalov.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine

Vlastnosti

Výbava Mikrofón, Reproduktor, Nočné videnie

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán

Vstupné napätie

Vstupné napätie 12 V

Vlastnosti

Veľkosť zobrazenia 7 "
Zorný uhol 70 °

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Nočné videnie, Farebný displej
Kód:  HM028c9o1
Produktové číslo:  3010000121
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17