Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Prijímač a predlžovač signálu zvončekov P5760 a P5763 na 3× AA

10,90 €

Prijímač a predlžovač signálu zvončekov P5760 a P5763 na 3× AA

Ak vlastníte viacposchodový rodinný dom, alebo máte problém v niektorej jeho časti počuť domový zvonček, potom vám príde vhod tento prijímač a predlžovač signálu EMOS P5763R pre domové zvončeky P5760 a P5763. S jeho dosahom 120 metrov a vďaka opakovacej funkcii „repeater“ môžete vytvoriť prakticky nekonečný dosah vášho domového zvončeka pripojením ľubovoľného množstva týchto prijímačov. Prijímač EMOS P5763Rje schopný spárovať sa so zvončekom automaticky, takže vás nečaká žiadna náročná konfigurácia. Na svoju prevádzku potrebuje EMOS P5763R prijímač 3 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. V prípade nízkeho stavu aktuálnych batérií vás navyše prístroj včas informuje rozsvietením červenej stavovej diódy.


Kľúčové vlastnosti prijímača a predlžovača signálu zvončekov EMOS P5763R

  • Doplnkové príslušenstvo na predĺženie dosahu signálu zvončekov série EMOS P5760 a P5763
  • Dosah jedného prijímača je 120 metrov s prenosovou frekvenciou 433 MHz
  • K svojmu domovému zvončeku EMOS môžete pripojiť neobmedzené množstvo týchto prijímačov a vytvoriť tak prakticky nekonečný dosah
  • V prípade nízkeho stavu batérie prijímača signálu zvončeka EMOS P5763R vás upozorní červená dióda na ich výmenu
  • S funkciou „self-learning“ sa prijímač automaticky spáruje so zvončekom a uloží si unikátny párovací kód
  • Prijímač a predlžovač signálu P5763R zvončekov P5760 a P5763 je vhodné umiestniť tam, kde už domový zvonček zle počujete (druhé poschodie, blízko spálne a podobne)
  • Napájanie hlavnej jednotky zariadenia prebieha pomocou 3 ks 1,5 V AA batérie (nie sú súčasťou balenia)


S prijímačom signálu zvončekov P5763R si môžete vytvoriť neobmedzený dosah signálu

Bezdrôtový prijímač P5763R je vlastne integrovaným opakovačom signálu, vhodným pre domové zvončeky typu P5760 a P5763. Vy si tak sami môžete vytvoriť vo vašej domácnosti domový zvonček s nekonečným dosahom jednoduchým pripojením ľubovoľného množstva týchto prijímačov signálu. Pri stlačení tlačidla zvončeka sa signál postupne rozlieva do ďalších a ďalších zvončekov, takže vzniká akási mexická vlna. Preto vásnijako nemusia trápiť ani vzdialenosť medzi tlačidlom zvončeka a posledným prijímačom.



Červená dióda vás upozorní na nízky stav batérií

Prijímač a predlžovač signálu zvončekov EMOS P5763R vám dobre poslúži pri vonkajších zvončekoch EMOS typu P5760 a P5763, ktoré sa skladajú zo samostatného tlačidla na gombíkovú batériu (vysielač signálu) a samotného zvončeka na 3 AA batérie. Akonáhle uvidíte na tomto EMOS zariadení svietiť červenú diódu, znamená to, že batérie sú takmer vybité a mali by ste ich čo najskôr vymeniť za iné (jednorazové).

Automatické párovanie prijímača signálu EMOS P5763R so zostavou domového zvončeka

Nečaká vás žiadna zložitá inštalácia tohto prijímača a predlžovača signálu zvončekov EMOS P5763R, pretože so zabudovanou funkciou „self-learning“ sa zariadenie automaticky samo behom chvíle spáruje. Navyše si zostava vygeneruje unikátny kód, takže aj keby sa u suseda nachádzala úplne rovnaká zostava domových zvončekov, nebudú sa vám navzájom nijako rušiť. Ani po výpadku prúdu vás nečaká žiadne novénastavovanie, pretože si tieto párovacie kódy prijímač a predlžovač signálu zvončekov EMOS P5763R ukladá do pamäte a ponecháva do budúcnosti.

Umiestnite prijímača tam, kde už domový zvonček normálne nepočujete

Vďaka jedinečnej funkcii „repeater“ sa nemusíte obmedzovať len na jeden prijímač a predlžovač signálu EMOS P5763R zvončekov typu P5760 alebo P5763, ale môžete si ich zaobstarať celé množstvo! Vytvoríte si tak prakticky nikde nekončiaci dosah vášho domového zvončeka, takže vaše návštevy nebudú už nikdy dlho čakať. Prijímač EMOS P5763R môžete umiestniť napr. do druhého poschodia domu, kde už zvoniaceho hosťapri dverách len ťažko počujete. S predlžovačom signálu zvončekov EMOS P5763R už nezmeškáte žiadneho kuriéra s očakávaným balíčkom!





Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Rádiové vlny

Vlastnosti

Dosah 120 m
Počet melódií 16

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti Regulácia hlasitosti

Funkcie

Funkcie Predĺženie signálu, Voliteľné melódie

Farba

Farba Strieborná

Konektivita

Napájanie Na batérie

Batéria

Typ batérie AA
Počet batérií 3 ks

Balenie

Počet prijímačov v balení 1 ks
Kód:  HM029a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3402063000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07