Obnoviť stránku

Emos 1.103200 biely

4,6 51 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Emos 1.103200 biely

Cestovný adaptér Emos umožňuje zapojenie vášho prístroja s českou koncovkou do siete vo viac ako 150 krajinách sveta. Jednoducho tak môžete odoberať elektrinu zo zásuviek vo Veľkej Británii, Švajčiarsku, Taliansku, Austrálii, Číne, USA, Japonsku a ďalších štátoch s typovo zhodnými koncovkami. Potrebnú vidlicu vždy vysuniete pomocou posuvného mechanizmu. Výrobca garantuje prepojenie so všetkými trojpólovým uzemnenými zásuvkami triedy I a II po celom svete.

Adaptér môžete používať opakovane v rôznych krajinách. Výstupom je vždy česká koncovka s kolíkom na uzemnenie, ktorý môže a nemusí byť použitý. Pripojíte tak všetky elektrické prístroje vrátane sušiča vlasov, žehličky, rýchlovarnej kanvice, notebooku, ale aj mobilného telefónu, GPS, kamery či digitálneho fotoaparátu, mp3 a pod.

Výrobok bol vyrobený vo Švajčiarsku s najvyššou možnou ochranou. Obsahuje bezpečnostné prvky na zaistenie polohy a na vytiahnutie zo zásuvky.

Kód:  HM028b6
Produktové číslo:  1910000600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09