Obnoviť stránku

Emile Henry Tajine

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Emile Henry Tajine

Keramický Tajine hrniec v granátovej farbe z exkluzívnej kolekcie Pohlreich Selection Potten & Pannen vám umožní vychutnávať si aj doma obľúbené jedlá z jedného hrnca. Riad typu Tajine pochádza zo severnej Afriky s teší sa rastúcej obľube predovšetkým vďaka jednoduchosti receptov. Typický kónický tvar vrchnej časti hrnca je ideálny pre cirkuláciu a kondenzáciu pary, vďaka čomu mäso zostáva krásne šťavnaté. Nechajte sa aj vy inšpirovať celýmradom receptov a pochutnajte si na netradičných a veľmi lahodných pokrmoch z hrnca Tajine!

Kľúčové vlastnosti

  • Keramický Tajine hrniec s priemerom 32 cm
  • Výrobná technológia Flame
  • Používať možno v rúre, na sporáku alebo v mikrovlnnej rúre
  • Záruka na výrobné chyby až 10 rokov
  • Odolný proti poškriabaniu a nárazom
  • Možno ho umývať v umývačke riadu

Čo je to Flame technológia?

Táto inovatívna patentovaná technológia výroby zaručuje riadu maximálnu odolnosť pred nárazmi, poškriabaním a teplotným rozdielom. Vďaka tomu ho možno bez obáv používať v rúre pri pečení, na všetkých typoch sporákov (pre použitie na indukčných sporákoch je nutné použiť adaptačný disk) a v mikrovlnnej rúre, dokonca ho môžete ihneď po vybratí z mrazničky vložiť do rúry. Pokrm môžete v hrnci krájať i servírovať, takže oceníte tepelnú zotrvačnosť keramiky, v ktorej bude jedlo chladnúť len veľmi pomaly. Po jedle zaiste uvítate možnosť umývanie v umývačke riadu. Všetky výrobky od firmy Emile Henry sú vyrábané ručne s použitím rýdzo prírodných materiálov - kvalitnej burgundskej hliny, piesku a vody.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Pokrievka Áno

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Vhodné do umývačky, Vhodné do rúry
Príslušenstvo Pokrievka

Priemer nádoby

Priemer nádoby 32 cm

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  EMHACC06
Produktové číslo:  345632

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04