Obnoviť stránku

Emile Henry Súprava 4 ks ramekin/misiek, odtiene figy

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Emile Henry Súprava 4 ks ramekin/misiek, odtiene figy

Nasajte atmosféru Francúzska zakaždým, keď si niečo upečiete v miskách Emile Henry. Ponúkame vám hneď súpravu 4 ramekin, ktoré sú vyrobené z burgundskej hliny, ktorá odolá teplotám od -20 do 250 °C. Stane sa tak ideálnou pre mnoho typov receptov, ako sú mini koláče, muffiny, creme brulée. Môžete ju tiež použiť na ďalšie dezerty ako je napr. čokoládový fondán, panna cotta alebo slané rýchlovky typu Mc & Cheese.

Kľúčové vlastnosti súpravy na pečenie Emile Henry

  • Odolá teplotám od -20 do 250 °C
  • Možnosť umývania v umývačke
  • Odolnosť proti mechanickým výbojom
  • Odolnosť proti blednutiu farby
  • Netypický tvar a elegantný dizajn
  • Priemer 9 cm, výška 6 cm
  • Odtiene figovej

Odolnosť a elegancia formy na pečenie v odtieňoch figovej farby

Ramekin vás nikdy nezradí, ani keď ju vyberiete z mrazničky a schováte do rúry. Odoláva teplotným výkyvom, ale aj poškriabaniu a nárazom. Súprava Emile Henry je vyrobená ručne v elegantnom francúzskom dizajne. Vysoké teploty alebo umývanie v umývačke majú vplyv na starnutie materiálov. Glazúra Emile Henry je proti týmto faktorom odolná. Ponúka sa v mnohých farebných variantoch, takže si môžete vybrať tú, ktorá sa vám hodí do kuchyne. Vneste trochu Francúzska do vašej kuchyne so súpravou misiek, ktoré si zamilujete.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na bábovku, Na muffiny

Materiál

Materiál Keramika
Kód:  EHESF710
Produktové číslo:  SF9710

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14