Obnoviť stránku

ELNA vertikála 6 antikor

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELNA vertikála 6 antikor

Potrebujete efektívne sušiť kúpeľňové osušky a nechcete ich neustále rozvešiavať na bielizňovú šnúru? Kúpte si kúpeľňový radiátor ELNA 6 antikor vo vertikálnom tvare, ktorý je vyrobený z kvalitného materiálu a ktorý vaše uteráky a osušky efektívne vysuší. Rebríkové elektrické kúrenie sa skladá zo šiestich dielov strednej veľkosti. Spínač s termoregulátorom je umiestnený v spodnej časti sušiaka. Ďalšou výhodou elektrického kúrenia ELNA je nízka spotreba energie a efektívne využitie tepla.

Hlavné plusy elektrického kúrenia ELNA vertikála 6 antikor

  • ELNA kúrenie antikor je vyrobené z kvalitného materiálu
  • Vhodný na sušenie kúpeľňových uterákov a osušiek
  • Skladá sa zo šiestich dielov strednej veľkosti
  • Spínač a termoregulátor sú umiestnené v dolnej časti sušiaka ELNA
  • Nízka spotreba energie
  • Každý diel kúrenia je otočný
  • Súčasťou balenia je aj návod a súprava na montáž

Kúrenie hlavne v kúpeľni

Kúpeľňový radiátor je zbytočný, na sušenie bielizne stačí predsa balkón alebo záhradka. Tento názor obhajuje ešte rad ľudí. Lenže nie každý má balkón alebo dokonca záhradku. Pre všetky tieto prípady je kúrenie určite vhodné riešenie. Ak potrebujete po každom kúpaní usušiť zvlhnuté osušky, je pre vás radiátor dokonca nevyhnutný. Kúpte si elektrické kúrenie ELNA za priaznivú cenu a sušte uteráky po každom kúpaní.

Kód:  ELNTO002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19