Obnoviť stránku

ELMEX Sensitive Professional 75 ml

4,9 433 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,86 €

ELMEX Sensitive Professional 75 ml

Trápia vás bolesti citlivých zubov? Vyskúšajte zubnú pastu Elmex Sensitive Professional, ktorá bola vyvinutá tak, aby prinášala okamžitú a dlhotrvajúcu úľavu od bolesti citlivých zubov. PRO-Argin technológia zaceľuje dentínové tubuly, ktoré vedú k nervovým zakončeniam, a tým blokujú bolesť. Pravidelným používaním prispejete na vytvorenie ochrannej bariéry, ktorá chráni pred precitlivenosťou zubov.

Objem: 75 ml

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna technológia PRO-Argin lieči citlivé zuby
  • Prináša okamžitú a dlhotrvajúcu úľavu od bolesti
  • Vytvára ochrannú bariéru

Zloženie

Uhličitan vápenatý, Aqua Sorbitol, Bicarbonate, Sodium lauryl sulfate, Sodium monofluorophosphate (1450 ppm F⁻), Aróma, Cellulose gum, Sodium bicarbonate, Tetrasodium pyrophosphate, Titanium dioxide, Benzyl alcohol, Sodium saccharin, Xanthan gum, Limonene. Obsahuje: fluorofosforečnan sodný (1450 ppm F⁻), účinná zložka: Arginine 8%

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB134
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8718951025998
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16