Obnoviť stránku

Elíz EAP 100 UVC Plazma

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
71,90 €

Elíz EAP 100 UVC Plazma

Čistička vzduchu Elíz EAP 100 UVC Plazma ...

Čistička vzduchu ELÍZ v priebehu chvíľky zlepší domácu klímu na čerstvejší a čistejší vzduch a zaistí úľavu chorým aj alergikom. Tento praktický mobilný silák je ako stvorený pre všetky miestnosti do veľkosti max. 12 m2. O účinnosti a spoľahlivosti v čistení ovzdušia prehovorí sám za seba vzduchový výkon – táto čistička vzduchu zvládne absorbovať objem do 100 m3/h. Kľúčovým filtračným prvkom čističky vzduchu ELÍZ je však filter typu HEPA ten ľahko dokáže odstrániť maximálne množstvo peľu, baktérií a prachových častíc. Na vyčistenie nežiaducich pachov je najlepší najmä uhlíkový filter. Úplne na koniec čistička vzduchu vzduch ventilovaný do priestoru zároveň doplní o negatívne nabité ióny, a vzduch vás potom osvieži ako na horách alebo v lese. Ak vás zaujímajú jej rozmery, tie predstavujú 20 × 31,5 × 20 cm.

Dôležité funkcie čističky vzduchu Elíz EAP 100 UVC Plazma

  • Čistička vzduchu ELÍZ je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 12 m2
  • Filter HEPA zachytáva maximálne množstvo všetkých baktérií a alergénov
  • Uhlíkový filter odstraňuje nepríjemné pachy, kuchynské výpary aj emisie
  • Maximálna hlučnosť 55 dB(A) a minimálna hlučnosť 30 dB(A)
  • Vzduchový výkon 100 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu ELÍZ dosahujú 20 × 31,5 × 20 cm
Čistička vzduchu Elíz EAP 100 UVC Plazma ...
Čistička vzduchu Elíz EAP 100 UVC Plazma ...

Prednosti čističky vzduchu Elíz EAP 100 UVC Plazma

Inteligentná čistička vzduchu ELÍZ má senzor, vďaka ktorému rozpozná, ako sme na tom aktuálne s kvalitou vzduchu, a podľa toho zváži, zda přišel ten správný okamžik ovzdušie v priestore opätovne upraviť. Disponuje rovnako aj praktickým časovačom, vďaka ktorému si podľa svojich požiadaviek ľahko navolíte dobu aktivity spotrebiča. Na aktivitu čističky vzduchu ELÍZ pri spaní si môžete spustiť samostatný tichý nočný režim, ktorý vám dopraje pokojný spánok. K tomu všetkému je vybavená inteligentným automatickým chodom, ktorý na základe stavu vzduchu v miestnosti plynule zníži alebo zvýši veľkosť výkonu. Činnosť dokážete odkiaľkoľvek kontrolovať priamo v telefóne cez mobilnú aplikáciu. Dotykový panel a digitálny displej patria k praktickým doplnkom, ktoré umožňujú rýchle a zároveň jednoduché ovládanie. Filter v nej ľahko vymeníte za nový, na nutnosť jeho výmeny vás upozorní príslušný indikátor.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 18 W
Vzduchový výkon 100 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 12 m2
Maximálna hlučnosť 55 dB(A)
Minimálna hlučnosť 30 dB(A)
Indikácia Kvality ovzdušia, Výmeny filtra
Výbava Senzor svetla, Displej, Dotykový panel
Typ ovládania Mobilná aplikácia

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový

Rozmery a hmotnosť

Šírka 20 cm
Hĺbka 20 cm
Výška 31,5 cm
Kód:  ELICV552
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1416
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01