Obnoviť stránku

ELÍZ EAP 05B

Garancia najlepšej ceny
43 €

ELÍZ EAP 05B

Mnoho ľudí sa zaujíma o kvalitu vzduchu, ktorý dýchajú v domácnosti. Avšak väčšina nerieši kvalitu vzduchu vo svojom aute. Stále sa v aute vyrovnávate s týmito skrytými hrozbami, ako sú nečistoty, prach, peľ, zápach z klimatizácie, zápach výfukových plynov atď.? Dýchajte prirodzene aj vo vašom aute! Vďaka čističke vzduchu ELÍZ EAP 05B, špeciálne navrhnutej pre autá, si doprajete čistý a svieži vzduch aj v aute počas ciest.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná a vysoko účinná
  • HEPA filter s aktívnym uhlím
  • Adsorpčná filtrácia
  • 360° nasávanie vzduchu
  • CADR 8 m3/hod
  • Ionizátor, 5 milionov záporných iontov na cm3
  • Farebná indikácia znečistenia vzduchu
  • Napájanie cez 12V autozapaľovač
  • Tichá prevádzka

Kompaktná a vysoko účinná

Tento malý zázrak filtruje prach a pevné nečistoty, peľ, baktérie, odstraňuje zápach, dym z cigariet a eliminuje formadelhydy. 360° cyklické hĺbkové čistenie vnútorného priestoru auta vám zaistí vysokú účinnosť čistenia a prinesie pohodu, ktorú iste ocení každý, najmä alergici. Čistička vzduchu do auta má zabudovaný účinný HEPA filter s aktívnym uhlím a pracuje na princípe adsorpčnej filtrácie vzduchu. HEPA filter vďaka svojej štruktúre z mikrovlákna s veľkosťou pórov 0,01 um a s prímesou aktívneho uhlia dosahuje mieru filtrácie vzduchu viac ako 99,9 %.

Technológia uvoľňovania záporných iónov

Čistička vzduchu do auta je vybavená tiež ionizátorom, ktorý do vzduchu uvoľňuje záporné ióny – anióny a vďaka tomu vytvoria vynikajúci čistiaci účinok, osviežia vašu myseľ a posilnia imunitu. Prítomnosť záporných iónov vo vzduchu zvyšuje prívod kyslíka do mozgu, znižuje krvný tlak, podporuje krvný obeh a metabolizmus a posilňuje imunitu človeka.

Dotykové ovládanie a senzor kvality vzduchu

Čistička sa pohodlne ovláda dotykovým vypínačom, ktorý zároveň slúži ako svetelný senzor kvality vzduchu. Farebne indikuje mieru znečistenia vzduchu v aute.

Parametre:

Hlučnosť:
< 40 dB

Hmotnosť:
250 g

Rozmery:
74 × 74 × 170 mm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 3 W
Vzduchový výkon 8 m3/h
Maximálna hlučnosť 40 dB(A)

Funkcie

Funkcie Ionizácia vzduchu

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový, Formaldehydový
Kód:  ELICV021
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1410
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01