Obnoviť stránku

ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorom, 106" (16:9)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorom, 106" (16:9)

Projekčné plátno od firmy Elite Screens s elektrickým motorom na diaľkové ovládanie poskytne nevídaný komfort a o triedu lepší dojem z vašich prezentácií. Skvele sa hodí do najrôznejších prednáškových sál, avšak rovnako efektívne ho môžete používať v pohodlí domova. Fantázii sa medze nekladú a okrem prezentácií využijete projekčné plátno i na premietanie hier či sledovanie najnovších filmov, kedy sa budete cítiť akoby ste boli priamo v kine. Plátno navyše disponuje odolnou kovovou konštrukciou, ktorá uľahčuje montáž na stenu alebo strop.
Ak ste naozaj náročným multimediálnym používateľom a nechcete sa uspokojiť s bežnými LCD a CRT monitormi, výberom vhodného projektora a rolety sa priblížite k dokonalosti. Značka Elite Screens sa vyznačuje použitím materiálov s vysokou výdržou a ľahkou údržbou. Ďalšou, nemenej dôležitou vlastnosťou je veľkosť pozorovacieho uhla, ktorá je 160°, čo sa ocení napríklad pri názorných školských prednáškach alebo to ocenia obchodníci pri prezentáciách svojich výrobkov.
Parametre a špecifikácie:
Typ plátna:
Roletové
Uhlopriečka:
106"
Plocha:
132 x 235 cm
Pomer strán:
16:9
Pozorovací uhol
160°
Farebné vyhotovenie:
Plátno: Matne biele
Telo: Čierne

Kód:  WX704d2g2
Produktové číslo:  VMAX106UWH2-E24
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07