Obnoviť stránku

ELITE SCREENS M92UWH, roleta, 92 "(16: 9), pre BenQ projektory

4,4 64 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ELITE SCREENS M92UWH, roleta, 92 "(16: 9), pre BenQ projektory

Zvýšte úroveň vašej firemnej prezentácie, premietajte veľkoplošné širokouhlé filmy z projektora alebo si užite inú dimenziu hrania hier. Profesionálne roletové projekčné plátno od firmy Elite Screens formáte 16: 9 je nutnou súčasťou každého premietanie. Aj cez svoju nízku cenu ponúka kvalitné spracovanie a možnosť inštalácie na stenu aj na strop. Kovové prvky okolo plátna sú vykonané v čiernej farbe a pôsobí elegantným dojmom.
Materiálom premietacej plochy je vytvorený pomocou technológie MaxWhite ,
je odolný a ľahko sa čistí. Vďaka vysokým pozorovacím uhlom 160 ° nestratí pri prezentácii farebnú kvalitu obrazu ani ľudia sediaci na krajoch miestnosti. Okraje plátna sú čierno sfarbené a dodávajú obrazu oveľa vyšší kontrast a farebnosť. MaxWhite ďalej zaručuje ochranu proti Hot spotting, takže sa nemusíte báť viditeľného odrazu žiarovky proejktoru na vašej projekciu, a proti Moiré efektu, kedy sa v obrazu objavujú farebné pruhy či kruhy. V spodnej časti zariadenia je umiestnené praktické pútko pre stiahnutie, nastaviteľná je tiež výška plátna.
Parametre a špecifikácie:
Projekčná plocha:
Uhlopriečka: 92 "(233,8 cm)
Pomer strán: 16: 9
Pozorovací plocha: 114 x 203 mm
Materiál:
Maxwhite
Kľúčové vlastnosti:
Pokročilý auto-uzamykací systém pre nastavenie výšky plátna
Čierne okraje premietacie plochy
Možnosť inštalácie na stene aj stropy
Pútko pre stiahnutie
Farba konštrukcie:
Čierna

Hmotnosť:
7 kg

Kód:  XXWX704d
Produktové číslo:  M92UWH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07