Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELITE SCREENS, mobilný outdoor statív 120" (16:9)

5 4 hodnotení
529,90 €

ELITE SCREENS, mobilný outdoor statív 120" (16:9)

Povrch projekčného plátna ELITE SCREENS je vytvorený z bieleho matného plátna, ktoré poskytuje vysoko kvalitný obraz a široký pozorovací uhol. Umiestnenie plátna je ľubovoľné. Môžete ho iba dočasne zavesiť na stenu alebo napríklad namontovať aj na strop. V prípade nutnosti uschovať skvele poslúži pribalené puzdro, ktoré ochráni plátno pred zničením a prachom. Celkové rozmery plátna sú 1 750 × 1 090 mm. Veľkosť bielej plochy plátna je 120", čo vo finále umožní formát premietaného obrazu 16 : 10. Čierne lemovanie po okrajoch plátna zaisťuje zvýšený kontrast a teda aj živší zážitok. Plátno je určené pre prednú projekciu. Montážna súprava nie je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti projekčného plátna Elite Screens

  • Kvalitné 120" projekčné plátno
  • Biele projekčné plátno Elite Screens z matného materiálu
  • Možnosť uschovať projekčné plátno v pribalenom puzdre
  • Čierne okraje projekčného plátna, slúžiace pre zvýšenie kontrastu

Špičkový obraz

Matné projekčné plátno Elite Screens ponúka kvalitný obraz, lepšie podanie farieb a zároveň aj široké pozorovacie uhly. Maximálny divácky zážitok z premietanej snímky si tak môže užiť aj obecenstvo vo väčšej vzdialenosti alebo vo väčšom uhle od plátna. Vďaka tejto skvelej vlastnosti môžete ušetriť značný priestor v premietacej miestnosti.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia

Umiestnenie Na zem
Typ plátna Statívové
Funkcie plátna Čierne okraje
Typ projekcie Duálna

Rozmery plátna

Uhlopriečka plátna 120 " (304,8 cm)
Pomer strán 16:9
Šírka plátna 265,7 cm
Výška plátna 149,4 cm
Hmotnosť 10,2 kg

Farba

Farba plátna Biele plátno
Farba tela Čierne telo
Farba okraja Čierne okraje
Kód:  WX701b1v
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OMS120H2-DUAL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06