Obnoviť stránku

ELITE SCREENS, biela tabuľa 87 "

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELITE SCREENS, biela tabuľa 87 "

Projekčné tabuľa Elite Screens s uhlopriečkou 87 " kombinuje klasickú tabuľu s projekčným plátnom. Nájde tak využitie pre prezentačné účely v zasadacích miestnostiach alebo školských triedach. Na rozdiel od štandardných tabúľ nijako neoslňuje pri použití projektora alebo interaktívnych zariadení.
Možno tak premietať z krátkej vzdialenosti bez nepríjemného odlesku. Je vyrobená z materiálu VersaWhite so ziskom 1.1 a matným povrchom. Spoločne so širokými uhlami pozorovanie, zaručujú perfektný obraz vo formáte 16:10. Premietacia plocha je ohraničená elegantným čiernym rámčekom z ľahkého hliníka.
Keďže je možné využiť aj ako štandardné písacie tabule, v balení nájdete písacie perá a čistič pre odstránenie nápisov. Možno namontovať na stenu pomocou držiakov a vodorovný posun zaisťujú zadnej lišty.
Parametre a špecifikácie:
Typ plátna:
Tabule
Uhlopriečka:
87 "(221 cm)
Plocha:
185,7 x 116,1 cm
Pomer strán:
16:10
Pozorovací uhol:
180 °
Materiál:
VersaWhite 1.1 Gain
Farba tela:
Biela
Farba rámčeku:
Čierna
Hmotnosť:
12,3 kg

Parametre a špecifikácia

Rozmery plátna

Uhlopriečka plátna 87 " (220,98 cm)
Pomer strán 16:10
Kód:  WX703g2
Produktové číslo:  WB87XW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17