Obnoviť stránku

ELICA TRIBE IX / A / 90

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ELICA TRIBE IX / A / 90

Komínový odsávač v modernej kombinácii nerez ocele a efektného skla prináša vysoký výkon a štýlový dizajn. Vašu kuchyňu zbaví nepríjemnej pary z varenia a zaistí čerstvý vzduch. Pre komunikáciu slúži displej a dotykové tlačidlá, ktorými si v štyroch stupňoch rýchlosti môžete navoliť odťah až 750 m3 za hodinu, zvládne teda bez problémov aj väčšie priestory. Pracovnú plochu vám dôkladne presvietia dve 20 W halogénové žiarovky.

Pre odsávanie sú k dispozícii dva režimy, horný odťah s priemerom 150 mm a využiť môžete aj recirkuláciu. Tá za pomoci kovového tukového filtra zachytí mastnotu a pary priamo v odsávači a čistý vzduch vypustí späť do miestnosti. Pre odstránenie pachov stačí dokúpiť uhlíkový filter. Tichý motor na veľmi dobrej úrovni hluku 46 až 63 decibelov vás nebude rušiť ani pri ostatných činnostiach v domácnosti.


Parametre a špecifikácie:

Typ:
Komínový odsávač pár

Max. výkon:
750 m3/h

Funkcia:
4 rýchlosti
Horný odťah - 15 cm
Možnosť recirkulácie
Kovový filter proti mastnotám
Elektronické ovládanie

Technické údaje:
Osvetlenie: 2 x 20 W
Spotreba: 215 W

Fyzické údaje:
Šírka odsávača: 60 cm
Farba: nerezová oceľ

Príslušenstvo:
Tukový filter GFA - súčasťou balenia
Uhlíkový filter F00333/S - nutné dokúpiť
LongLife filter F00262/3S - nutné dokúpiť

Slovenský návod

Kód:  ELI001q
Produktové číslo:  IXA90
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18