Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ELICA ELIBLOC 3 SILVER F / 60

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELICA ELIBLOC 3 SILVER F / 60

Klasický odsávač pár dnes nesmie chýbať v žiadnej modernej kuchyni. Vstavaný digestor ELIBLOC 3 SILVER F/60 nielen zamedzí tvorbe nepríjemnej hmly, ale vám aj osvetlí pracovnú plochu. Jeho strieborný dizajn doplní prakticky akýkoľvek štýl interiéru. Spolu s parou odvádza preč aj mastnotu, ktorá sa tak nebude usadzovať na okolitých veciach. Digestor je vybavený tukovým syntetickým filtrom a jednoduchým 3V posuvným ovládaním. Súčasťou balenia je uhlíkový filter pre recirkulačný režim. Na rozdiel od odťahového režimu sa pri recirkulácii odsatý vzduch iba prefiltruje cez uhlíkový filter a potom sa vracia späť do miestnosti.

Moderný vstavaný digestor Elibloc

  • Atraktívne strieborné prevedenie
  • Praktické zabudovanie do skrinky šetrí priestor
  • Jednoduché posuvné ovládanie na 3 úrovne
  • Možnosť odťahu do komína aj recirkulácie
  • Halogénové osvetlenie 2 × 28 W
  • V balení nájdete uhlíkový filter
  • Spoľahlivý tukový syntetický filter
  • Hlučnosť 48 - 58 dB (A)
  • Tlak 171 Pa
  • Šírka 60 cm

Komfort pri varení

Odsávač pár zvládne do určitej miery znížiť teplotu nad vriacou plochou, vďaka čomu nemusíte toľko vetrať. To vás poteší najmä v zimných mesiacoch, kedy vetranie plytvá vykúrenou energiou. Navyše určite oceníte, že digestor odvádza aj vôňu pripravovaného jedla. Hotový pokrm samozrejme nestratí svoju arómu, vy ale pritom nemusíte počas celého varenia vdychovať niekoľko vôní pomiešaných dohromady.

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ

Typ Vstavaný

Funkcie a výbava

Vlastnosti Halogénové osvetlenie
Funkcie Recirkulácia

Vývody

Priemer 10 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 10 cm

Výkon

Farba

Farba Strieborná
Kód:  ELIDI014
Produktové číslo:  1725518/3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08