Obnoviť stránku

ELICA CIAK GR / A / 56

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ELICA CIAK GR / A / 56

56 cm výsuvný odsávač pár v modernom nerezovom prevedení prináša vysoký výkon a moderný dizajn. Vašu kuchyňu zbaví nepríjemnej pary z varenia a zaistí čerstvý vzduch. V troch stupňoch rýchlosti môže dosiahnuť odťah až 410 m3 za hodinu, je teda vhodný do stredne veľkých kuchýň. Odsávanie si navolíte posuvným ovládaním a pracovnú plochu vám presvietia dve 20 W žiarovky.

Pre odsávanie sú k dispozícii dva režimy, horný odťah a využiť môžete aj recirkuláciu, ktorá po vyčistení vracia späť do miestnosti svieži vzduch. U tej poslúži uhlíkový filter, ktorý stačí dokúpiť. Tichý motor s úrovňou hluku maximálne 65 decibelov vás nebude rušiť ani pri ostatných činnostiach v domácnosti.


Parametre a špecifikácie:

Typ:
Výsuvný odsávač pár

Výkon:
220 - 410 m3/h

Funkcia:
3 rýchlosti
Horný odťah
Možnosť recirkulácie
Tukový filter GFA
Posuvné ovládanie

Technické údaje:
Osvetlenie: 2x 20 W
Tlak: 300 Pa
Šírka odsávača: 56 cm
Farba: nerez

Kód:  ELI001c
Produktové číslo:  GRA56
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01