Obnoviť stránku

Elgato Stream Deck Mini

4,9 28 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,99 €

Elgato Stream Deck Mini

Multimediálne zariadenia Elgato Stream Deck Mini v ultra kompaktnom vyhotovení bezproblémovo integruje vaše obľúbené nástroje a platformy ako OBS Studio, XSplit, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter a mnohé ďalšie. Jedným kliknutím máte k dispozícii požadovaný obsah – spúšťate aplikácie a weby, otvárate zložky a máte okamžitý prístup k uloženým textom. Vylepšite svoju prezentáciu na obrazovke pomocou obrázkov, videí a zvukového sprievodu.

Kľúčové vlastnosti multimediálneho zariadenia Elgato Stream Deck Mini

  • Kompaktný multimediálny pult Elgato Stream Deck Mini
  • Spolupracuje s celým radom streamovacích aplikácií
  • Požadovaný obsah je k dispozícii jedným kliknutím
  • Multimediálne zariadenie ponúka šesť dotykových LCD tlačidiel
  • Konfigurácia tlačidiel intuitívnym softvérom
  • Kombinácia viacerých aplikácií v inteligentných profiloch
  • Rozhranie USB 2.0 s podporou OS Windows 10 a MacOS 10.11

Nastavte si požadovaný obsah na LCD klávesoch zariadenia Elgato Stream Deck Mini

Multimediálne zariadenie Elgato Stream Deck Mini je vybavené 6 plne prispôsobiteľnými LCD klávesmi, ktorými môžete jedným dotykom spúšťať neobmedzený počet akcií. Nakonfigurujte Elgato Stream Deck Mini intuitívnym, ľahko použiteľným softvérom podľa potreby pretiahnutím jednotlivých akcií na klávesy a priraďte im hotové, alebo vlastné ikony. K jednej klávese je možné priradiť viac akcií, ktoré sa potom spúšťajú súčasne, alebo v intervaloch. Vytvorte inteligentné profily ako kombinácia rôznych aplikácií a zdieľajte ich s ostatnými používateľmi.


Kód:  ELGHK3a0
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  10GAI9901
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17