Obnoviť stránku

Elgato Game Capture HD60 Pro

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Elgato Game Capture HD60 Pro

Ak máte svoj herný kanál na niektorom z dostupných video služieb, iste vás zaujímalo, ako nahrávať všetky vaše herné dobrodružstvá a komentáre, bez toho aby sa ukladanie práve prebiehajúceho nahrávania nepriaznivo podpísalo na výkone vášho herného zariadenia. Práve pre tieto účely je tu pripravené externé záznamové zariadenie Elgato Game Capture HD60 PRO, s ktorým bude nahrávanie či už perfektného komentovaného videa, či púhych záberov z hrania, úplnou hračkou. S podporou mnohých platforiem, jednoduchým nastavením a pokročilú softvérovou výbavou sa ihneď stane neoceniteľným pomocníkom, ktorý bude alfou a omegou vášho úspechu na poli, v ktorom začína byť už veľká konkurencia.

Kľúčové vlastnosti

  • Záznamová karta pre rozhranie PCIe
  • Nahrávajte ľahko vaše herné videá zo zariadenia novej generácie
  • Funkcia Flashback Recording pre odložený záznam pomocou platforiem PC či MAC
  • Kvalita 1080p pri 60 snímkach za sekundu
  • Neobmedzená kvalita záznamu pri nahrávaní pomocou PC či MAC
  • Možnosť pridať komentár či upraviť jednotlivé stopy
  • Kódovanie za pomocou moderného štandardu kompresie videa H.264

Nahrávajte obsah novej generácie

Elgato Game Capture HD60 je skutočne zariadením novej generácie, čo dokazuje už tým, v akej kvalite a na akých platformách budete môcť svoje herné putovanie zaznamenať. Využíva služby najnovšieho H.264 hardvérového kódovania, ktoré sa postará o luxusný záznam v rozlíšení 1080p pri 60 snímkach za sekundu - presne tak, ako sa s tým môžete stretnúť pri tých najrešpektovanejších svetových herných kanáloch. S funkciou Flashback Recording navyše nemusíte nahrávanie zapínať v okamihu, keď ste práve celkom ponorení do hry. Môžete to urobiť aj spätne, vďaka čomu nebudete nijako obmedzovaní a dosiahnuté výsledky budú stále úplne perfektné.

Vaši diváci o vás budú vždy vedieť

Vaši diváci budú vždy vedieť, kedy sa vo vašej réžii deje niečo zaujímavé. S vstavanou funkciou živého streamovania ľahko dostanete váš obsah na Twitch, Youtube, či Ustream behom niekoľkých sekúnd, pričom všetky UI a ďalšie náležitosti doladíte pomocou rozhrania Stream Command. Neskôr pridajte váš hlas - a dokonalá šou je ihneď pripravená.

Buďte sami sebou

S Elgato Game Capture HD60 neexistujú žiadne hranice. Kým zariadenie sa vám nijako nepletie do vášho herného zážitku, takisto sa nebudete musieť strachovať o nastavovanie napríklad vášho rozlíšenia obrazovky, či kvality záznamu. Jednotlivé súčasti streamu napokon dostanú vlastné stopy, takže ak budete chcieť neskôr napríklad prepracovať komentár, či upraviť zvukové hladiny, s týmto profesionálnym záznamovým zariadením nemôže byť nič jednoduchšie.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:
PCI Express
2 × HDMI (vstup a výstup)

Kompatibilita:
PlayStation 4
Xbox One
Xbox 360
wii U
PC (Windows 7 SP1 a vyššie)
MAC OS (OS X 10.9 a vyššie)

Podporované rozlíšenia:
1080p pri 60 fps
1080p pri 30 fps
1080i
720p pri 60 fps
720p pri 30 fps
576p
576i
480p

Rozmery:
122 × 56 × 14 mm

Hmotnosť:
102 g

Kód:  ELGHK2e
Produktové číslo:  1GC109901002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16