Obnoviť stránku

Elgato Eve Weather

4,5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Elgato Eve Weather

Apple HomeKit

Moderný ekosystém

Apple HomeKit je platforma budúcnosti. Umožňuje totiž vytvárať ekosystém plný múdrych zariadení a ich jednoduchú spoluprácu so Siri.

Elgato Eve

Múdra domácnosť

Rodina produktov Elgato Eve využíva práve vyspelé technológie Apple HomeKit a ponúka mimoriadne jednoduché ovládanie aj pokročilé zabezpečenie pre celú vašu domácnosť ..

Zlepšite svoj životný komfort

Vaša domácnosť, je miesto, kde trávite veľa času. Aj preto je nutné sledovať jednotlivé ukazovatele. Či už ide o teplotu vzduchu i jeho kvalitu, spotrebu elektrickej energie alebo frekvenciu otvárania vchodových dverí alebo okien. To všetko vám dovolí sledovať rodina produktov Elgato Eve. Tieto múdre hračky dokážu neuveriteľné veci a dokonca sa už dostávajú do rozumnej cenovej hladiny.

Meteorologická stanica

Eve Weather je pomerne malá krabička, ale plná zaujímavých senzorov. Vie zmerať teplotu, vlhkosť aj tlak vzduchu v okolí vášho domu alebo napríklad na balkóne. Vďaka štandardu IPX3 má zvýšenú odolnosť proti vode a v bezpečí prečká aj menší dáždik. O napájanie sa stará priložená dvojica AA batérií. K samotnému prenosu dát do mobilnej aplikácie slúži rozhranie bluetooth 4.0 Smart.

Elgato Eve Weather

Jednoducho elegantný

Celý ekosystém Eve bol starostlivo navrhnutý pre čo najjednoduchšie začlenenie do vašej domácnosti. Bezdrôtová prevádzka vás zbaví inštalácie nepotrebnej kabeláže a výmenné batérie sa vyznačujú dlhou životnosťou. Technológia Apple HomeKit tiež poskytuje pokročilé šifrovanie a maximálne zabezpečenie nameraných dát. Vaša osobné asistentka Siri je navyše kedykoľvek pripravená vás podrobne o všetkom informovať.


Parametre a špecifikácia:
Rozsah merania:
-18 °C - 55 °C/0 °F - 130 °F0% - 100 % vlhkosť260 - 1260 mbar/7.7 - 37.2 inHg
Presnosť:
± 0.3 °C / ± 0.54 °F
± 3 % vlhkosť
± 2 mbar/0.06 inHg
Napájanie:
2× AA batérie (súčasťou balenia)
Typ bezdrôtového rozhrania:
bluetooth 4.0 Smart
Podporované zariadenia:
iPhone, iPad alebo iPod so systémom iOS 8.4 a novšie
Apple TV 3. generácie

Rozmery:
79×79×32 mm

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Určenie

Počasie aktuálne
Použitie Vonkajšia
Kód:  ELGHK1
Produktové číslo:  1EW109901001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18