Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Elgato Eve Energy EÚ

4,7 67 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Elgato Eve Energy EÚ

Apple HomeKit

Moderný ekosystém

Apple HomeKit je platforma budúcnosti. Umožňuje vytvárať ekosystém plný inteligentných zariadení a ich jednoduchú spoluprácu so Siri.

Elgato Eve

Múdra domácnosť

Rodina produktov Elgato Eve využíva práve vyspelé technológie Apple HomeKit a ponúka mimoriadne jednoduché ovládanie aj pokročilé zabezpečenie pre celú vašu domácnosť ..

Zlepšite svoj životný komfort

Vaša domácnosť, je miesto, kde trávite veľa času. Aj preto je nutné sledovať jednotlivé ukazovatele. Nech už ide o teplotu vzduchu i jeho kvalitu, spotrebu elektrickej energie alebo frekvenciu otvárania vchodových dverí alebo okien. To všetko vám dovolí sledovať rodina produktov Elgato Eve. Tieto inteligentné hračky dokážu neuveriteľné veci a dokonca sa už dostávajú do rozumnej cenovej hladiny.


Získajte prehľad nad spotrebou elektrickej energie

Eve Energy je priechodná elektrická zásuvka vybavená radom senzorov, ktorá okrem merania aktuálnej a dlhodobej spotreby zvládne aj zapínanie pripojených zariadení. Stačí vydať pokyn cez asistentku Siri. Všetka spotreba sa prenáša do krásnych a prehľadných grafov. K samotnému prenosu dát do mobilnej aplikácie slúži rozhranie bluetooth 4.0 Smart.

Přehled spotřeby elektřiny

Jednoducho elegantný

Celý ekosystém Eve bol starostlivo navrhnutý pre čo najjednoduchšie začlenenie do vašej domácnosti. Úplne bezdrôtová prevádzka vás zbaví inštalácie nepotrebnej kabeláže a výmenné batérie sa vyznačujú dlhou životnosťou. Technológia Apple HomeKit tiež poskytuje pokročilé šifrovanie a maximálne zabezpečenie nameraných dát. Vaša osobná asistentka Siri je navyše kedykoľvek pripravená vás podrobne o všetkom informovať.


Parametre špecifikácie:
Rozsah merania:
Vstup: AC 100 - 240 V, 50/60 HzVýstup: AC 100 - 240 VMax. 11A / 2500 W
Typ bezdrôtové rozhranie:
bluetooth 4.0 Smart
Podporované zariadenia:
iPhone, iPad alebo iPod so systémom iOS 8.4 a novšie
Apple TV 3. generácie

Rozmery:
49×49×73 mm

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Konektivita

Podporované OS iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Elektroinštalácia

Vlastnosti

Funkcie meranie spotreby energie
Max. záťaž 2 500 W
Počet zásuviek 1 ks
Kód:  ELGHK1h
Produktové číslo:  10EBO8301
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02