Obnoviť stránku

Elgato Eve Degree

4,4 16 hodnotení

Elgato Eve Degree

Apple HomeKit
 

Moderný ekosystém

Apple HomeKit je platforma budúcnosti. Umožňuje totiž vytvárať ekosystém plný inteligentných zariadení a ich jednoduchú spoluprácu so Siri.

Elgato Eve
 

Inteligentná domácnosť

Rodina produktov Elgato Eve využíva práve vyspelé technológie Apple HomeKit a ponúka mimoriadne ľahké ovládanie aj pokročilé zabezpečenie pre celú vašu domácnosť.

Zlepšite svoj životný komfort

Vaša domácnosť je miesto, kde trávite veľa času. Aj preto je nutné sledovať jednotlivé ukazovatele. Či už sa jedná o teplotu vzduchu a jeho kvalitu, spotrebu elektrickej energie alebo frekvenciu otvárania vchodových dverí alebo okien. To všetko vám dovolí sledovať rodina produktov Elgato Eve. Tieto inteligentné hračky dokážu neuveriteľné veci a dokonca sa už dostávajú do rozumnej cenovej hladiny. 

Meranie parametrov vzduchu

Eve Degree je pomerne malá krabička z anodizovaného hliníka, ale plná zaujímavých senzorov. Vie vyhodnotiť teplotu, tlak a vlhkosť vzduchu vo vnútri vašej domácnosti. Funguje aj so Siri, takže sa môžete jednoducho opýtať.
Všetko navyše nájdete v podrobných a zároveň krásnych grafoch. O napájanie sa stará vymeniteľná lítiová batéria CR2450. Na samotný prenos dát do mobilnej aplikácie slúži rozhranie Bluetooth 4.0 Smart.

Monitoring vlastností vzduchů
 

Jednoducho elegantný

Celý ekosystém Eve bol starostlivo navrhnutý na čo najjednoduchšie začlenenie do vašej domácnosti. Úplne bezdrôtová prevádzka vás zbaví inštalácie nepotrebnej kabeláže a výmenné batérie sa vyznačujú dlhou životnosťou. Technológia Apple HomeKit tiež poskytuje pokročilé šifrovanie a maximálne zabezpečenie nameraných dát. Vaša osobné asistentka Siri je navyše kedykoľvek pripravená vás podrobne o všetkom informovať.


Parametre špecifikácia:
Rozsah merania:
-18 °C až 55 °C/0 °F 130 °F
0 % 100 % vlhkosť
Presnosť:
± 0,3 °C/± 0,54 °F
± 3 % vlhkosť
Napájanie:
vymeniteľná CR2450
Typ bezdrôtového rozhranie:
Bluetooth 4.0 Smart

Rozmery:
54 × 54 × 15 mm

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Konektivita

Podporované OS iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie, Sledovanie počasia, Ovládanie domácnosti

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Teplotný senzor

Vlastnosti

Dosah 9 m
Fungovanie Samostatne
Funkcie Notifikácie do mobilu

Typ detekcie

Typ detekcie Teploty
Kód:  ELGHK1n
Produktové číslo:  10EAF9901
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06