Obnoviť stránku

Elektrobock CS3-4M

4,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

Elektrobock CS3-4M

Časový spínač Elektrobock CS3-4M je určený na spínanie ventilátorov. Je vybavený možnosťou montáže pod vypínač. Ide o multifunkčné časové relé, ktoré ovláda odporové záťaže ako žiarovky aj indukčné záťaže napríklad ventilátory. Na montáž nie je potrebný nulový vodič. K dispozícii je osem funkcií zopnutia. Napájanie spínača Elektrobock CS3-4M prebieha pomocou 230 V/50 Hz.Na montáž nie je potrebný nulový vodič. Môže sa pochváliť nastaviteľným časom od 1 až po 1 200 minút. Zaiste oceníte stupeň krytia IP20. Elektrobock CS3-4M pracuje pri teplotách v rozmedzí od 0 do 50 °C.

Kľúčové vlastnosti časového spínača Elektrobock CS3-4M

  • Časový spínač Elektrobock CS3-4M je určený na spínanie ventilátorov
  • Je možné ho namontovať pod vypínač
  • Ide o multifunkčné časové relé
  • Na napájanie časového spínača Elektrobock CS3-4M je potrebný 230 V
  • Na montáži nie je potrebný nulový vodič
  • K dispozícii je osem funkcií zopnutia
  • Oceníte stupeň krytia IP20
  • Časový spínač Elektrobock CS3-4M je nastaviteľný od 1 do 1 200 minút

Osem funkcií zopnutia časového spínača Elektrobock CS3-4M

Zvoľte si jednu z ôsmich možností využitia časového spínača Elektrobock. Prvou funkciou s možnosťou prerušenia umožní zopnutie záťaže a časovanie ihneď po stlačení tlačidla. Ďalším stlačením je možné záťaž vypnúť. Druhá funkcia predstavuje oneskorené vypnutie, kedy k zopnutiu záťaže dôjde v okamihu rozopnutia tlačidla. Po odčasovaní sa záťaž vypne. Tretia možnosť je multi časové relé s blokovaním, kde počtommaximálne 5 stlačení násobíte nastavený čas. Šieste stlačenie čas nuluje. Pri stlačení na 3 sekundy záťaž vypnete. Štvrtá funkcia sa pýši časovým relé bez možnosti prerušenia, kedy k zopnutiu záťaže dôjde ihneď po stlačení tlačidla. Po odčasovaní sa záťaž vypne. Piata funkcia umožňuje ovládanie z viacerých miest. Šiestou funkciou nastavíte oneskorené zopnutie. Siedma funkcia umožňuje oneskorené zopnutie aj vypnutie. Ôsmafunkcia je blikač, kedy pri trvalom zopnutí tlačidla dôjde k spínaniu záťaže v nastavených časových intervaloch 1 : 1.

Odporová záťaž:
15 až 200 W

Induktívna záťaž:
15 až 100 VA

Príkon:
1 W

Spínací prvok:
Triak

Poistka:
FU 2 A/H 5 × 20 mm


Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Spínací modul

Konštrukcia kábla

Zakončenie Rovné

Vlastnosti

Maximálne napätie 230 V
Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko

Vstupné napätie

Vstupné napätie 230 V

Vyhotovenie

Počet zásuviek 0 ×

Spôsob ovládania

Ovládanie Mechanické
Kód:  ELBOCK105
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0135
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02