Obnoviť stránku

Elektrické zubné kefky Sencor

Elektrické zubné kefky Sencor

Elektrické zubné kefky Sencor: Pre zdravé zuby a ďasná

Sonická zubná kefka Sencor je dokonalým nástrojom na každodennú ústnu hygienu. Sonické čistenie je totiž oproti tomu s bežnou kefkou účinnejšie v odstránení zubného povlaku. Vďaka desiatkam tisícom sterov za minútu prenikne sonická kefka Sencor aj do ťažko prístupných miest a efektívne zničí baktérie, napriek tomu je ale maximálne šetrná v starostlivosti o zuby a ďasná. Zaručuje nielen skvelé výsledky, výnimočná je aj svojím farebným vyhotovením, dizajnom a priaznivou cenou. Je dostupná v niekoľkých triedach, z ktorých každá ponúka širokú škálu funkcií pre svieži pocit vo vašich ústach.

Elektrická zubná kefka Sencor

Sencor kefka radu SOC 1 – jednoduchá, ale účelná

Elektrická zubná kefka Sencor vyniká jednoduchým dizajnom, k dispozícii je v troch pastelových odtieňoch – červenej, modrej a sivej. Jednoduchým opakovaným stlačením jedného tlačidla ponúkne až 10 režimov rýchlosti a tuhosti sterov. Cez extrémne nízku spotrebu zaručí výdrž batérie až 45 dní, a to pri pravidelnom dennom čistení. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti je Sencor kefka veľmi príjemná na obsluhu a vhodná aj pre staršie deti, ktoré už nemajú mliečne zuby.


Extra výbavu ponúka sonická kefka Sencor SOC 2

Sonická kefka Sencor radu SOC 2 má oproti predchádzajúcej sérii päť čistiacich a regeneračných programov, ktoré spoločne vytvárajú širokú ponuku možností v starostlivosti o zuby. Ovláda sa iba pomocou jediného tlačidla, ktoré slúži na zapnutie, vypnutie aj prepínanie programov. Prostredníctvom svetelnej signalizácie prehľadne zobrazuje zvolený režim rýchlosti a tuhosti. Sonická zubná kefka Sencor radu SOC 2 je dostupná v moderných, jemných farbách vrátane cestovného dobíjacieho puzdra.

Sonická zubná kefka Sencor

Sonická kefka na zuby Sencor

Sonická zubná kefka Sencor SOC 3 má aj UV sterilizátor

Sonická zubná kefka Sencor najvyššieho radu ponúka maximálny používateľský komfort a moderný dizajn. Jej najvyššia rýchlosť dosahuje až 48 000 sterov za minútu, čo zaistí veľmi efektívne odstránenie zubného povlaku a dokonale ošetrené zuby. Elektrická zubná kefka Sencor radu SOC 3 je k dispozícii v špeciálnom puzdre, kde sa kefka nielen dobije, ale vďaka UV sterilizátoru tiež efektívne zbaví všetkých vírusov a baktérií.

Spresniť parametre
54 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03