Obnoviť stránku

Elektrické auto Aventador červené

2,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Elektrické auto Aventador červené

Elektrické autíčko v realistickom dizajne Aventador predstavuje splnený sen každého malého vodiča či vodičky. Do detailov prepracované auto však nadchne nielen deti, ale aj ich rodičov, a to vďaka premysleným bezpečnostným prvkom. Pohodlná sedačka je vybavená bezpečnostnými pásmi, navyše možno auto ovládať pomocou diaľkového ovládača s dosahom 20 metrov. Nikdy tak nebudete musieť mať obavu, že vám dieťa ujde či nezastaví pri ceste.

Malý vodič sa chce pri jazde predovšetkým baviť, k čomu mu poslúžia funkčné LED svetlá, klaksón, smerovky a možnosť pripojenia MP3 prehrávača. Autíčko jazdí dopredu a dozadu, pričom najvyššia rýchlosť je 3 kilometre za hodinu. Na jedno nabitie ponúka približne 1,5 hodiny jazdy. Cestovanie v tomto športiaku si môžu vychutnávať deti od 3 rokov, jeho nosnosť je 25 kilogramov. Doprajte svojej ratolesti štýlový dopravný prostriedok, v ktorom sa bude cítiť úplne mimoriadne!
 

Kľúčové vlastnosti:

  • Diaľkové ovládanie s dosahom 20 metrov
  • Bezpečnostné pásy
  • Licencovaný dizajn
  • Možnosť pripojenia MP3 prehrávača
  • LED svetlá
  • Klaksón
  • Smerovky
     

Špecifikácia:
Rozmery:
112 x 64 x 43 cm
Nosnosť:
25 kg
Batéria:
6 V 7 AH (nabíjačka súčasťou balenia)
Doba jazdy na jedno nabitie:
1 - 1,5 hodiny
Maximálna rýchlosť:
3 km/h
Odporúčaný vek:
3+
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
Kód:  HRAa4207
Produktové číslo:  8590669156702
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11