Obnoviť stránku

Elegoo Neptune 4 Max

4,5 2 hodnotení
Super cena
423,90 € Ušetríte 16 €

Elegoo Neptune 4 Max

3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max FDM

Kľúčové vlastnosti 3D tlačiarne

Elegoo Neptune 4 Max

  • Tlačový priestor 420 × 420 × 480 mm
  • 3D tlačiareň s rýchlosťou tlače až 500 mm/s
  • Automatické vyrovnávanie podložky
  • Dvojrýchlostný priamy Extrudér
  • Vyhrievanie podložky max. 110 °C
  • LED osvetlenie s 24 diódami
  • Robustné POV V vodiace kolieska
  • Dvojitý profil osi Y
  • Os Y s dvoma radmi koliesok 3+3V

Profesionálne aj domáce využitie
3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max
3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max FDM
Elegoo Neptune 4 Max je pokročilá 3D tlačiareň navrhnutá na profesionálne aj domáce použitie. S robustnou konštrukciou a vysokým výkonom prináša tento model vynikajúce tlačové výsledky s vysokou presnosťou a detailnosťou. Vďaka svojmu inovatívnemu dizajnu a širokému rozsahu funkcií je 3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max ideálnou voľbou na tlač komplexných a kvalitných3D modelov. Používatelia môžu očakávať jednoduchú obsluhu, spoľahlivosť a vynikajúci výkon, ktorý prekoná ich očakávania.

3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max FDM
PEI magnetická platforma
3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max disponuje magnetickou platformou PEI, ku ktorej model ľahko priľne a ľahko sa z nej zloží.
3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max FDM
Rýchly a účinný odvod tepla
Ventilátory na oboch stranách tlačovej hlavy zaisťujú všesmerové a rýchle chladenie 3D tlačiarne a vašich výrobkov.
3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max FDM
Duálny motor osi Z
3D tlačiareň Neptune 4 Max využíva dva výkonné motory osi Z na lepšiu synchronizáciu. Zaisťujú lepšiu kvalitu tlače a väčšiu presnosť. Os Y obsahuje dva rady 3+3V koliesok na hladký a stabilný pohyb a dvojitú konštrukciu profilu osi Y na ďalšie zvýšenie celkovej tuhosti a stability tlače.
Veľký tlačový priestor
3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max FDM
S 3D tlačiarňou Elegoo Neptune 4 Max získate možnosť tlačiť v rozsiahlom tlačovom priestore s rozmermi 420 × 420 × 480 mm. Tento veľký priestor vám umožní vytvárať jedinečné a detailné 3D modely v rozmeroch, ktoré boli predtým ťažko dosiahnuteľné. Budete mať dostatok miesta na tlač veľkých modelov, ale aj na tlač niekoľkých menších objektov naraz, čozvyšuje vašu tlačovú efektivitu a umožní vám realizovať širokú škálu tlačových projektov. Pokročilý dvojrýchlostný extruder s prevodovým pomerom 5,2:1 zaisťuje výrazne vyššiu extruznú silu a presnejšie výsledky tlače. 3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max je tak schopná dosiahnuť vynikajúce tlačové výsledky aj pri zložitejších a detailnejších modeloch. DualGear Direct Drive extruder je ideálny na náročné tlačové aplikácie, kde je vyžadovaná vysoká presnosť a spoľahlivosť.

Firmvér Klipper
3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max FDM
Tlačiareň 3D Neptune 4 Max získate s predinštalovaným firmvérom Klipper, ktorý je optimalizovaný na dosiahnutie vyšších tlačových rýchlostí a vynikajúcej kvality tlače. Tlačiareň tak dosahuje štandardnú tlačovú rýchlosť až 250 mm/s, maximálnu rýchlosť až 500 mm/s a zrýchlenie až 12 000 mm/s². Vďaka inovatívnym funkciám, ako sú Input Shaping a PressureAdvance, sa zvyšuje kvalita a presnosť tlače. Navyše je tlačiareň vybavená akcelerometrami na osiach X a Y na automatickú kalibráciu, čo prispieva k lepšej kvalite tlače a presnosti. Na poháňanie tejto veľkej tlačiarne je použitá vysokorýchlostná základná doska so 64-bitovým štvorjadrovým procesorom ARM s taktovacou frekvenciou 1,5 GHz. Táto výkonnázákladná doska zaisťuje rýchlu a plynulú tlač, čím spĺňa požiadavky aj náročných používateľov.
 efektívne chladenie
3D tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max FDM
Tlačiareň Elegoo Neptune 4 Max je dodávaná so špeciálnym High-Temp Nozzle Kit, ktorý je navrhnutý pre tlačové teploty až 300 °C. Vďaka automatickej kalibrácii PID parametrov je zaistené presné a stabilné riadenie teploty, čo je kľúčové pre kvalitnú tlač. Heatbreak z titánovej zliatiny v extruderi efektívne minimalizuje riziko upchatia, čo zvyšujespoľahlivosť tlačiarne a znižuje riziko problémov počas tlačového procesu. Chladiaci systém Elegoo Neptune 4 Max je vysoko výkonný s otáčkami až 9 600 za minútu. Tento chladiaci systém je vybavený niekoľkými ventilátormi na optimálne chladenie tlačového priestoru a znižovanie teploty tlačeného materiálu. Konkrétne tlačiareň obsahuje 2 ventilátory 4015 sguličkovými ložiskami, 1 ventilátor 3010 s guličkovými ložiskami a 2 ventilátory 6025 s guličkovými ložiskami, čo zaisťuje efektívne a rovnomerné chladenie počas celého tlačového procesu.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Technológia 3D tlače

Technológia 3D tlače FDM

Vlastnosti tlačového materiálu

Tlačový materiál ABS, Nylon, PETG, PLA, TPU
Priemer filamentu 1,75 mm

Tlačový priestor

Hĺbka 420 mm
Šírka 420 mm
Výška 480 mm
Veľkosť tlačového priestoru XL

Hrúbka vrstvy

Min. hrúbka vrstvy 0,1 mm
Max. hrúbka vrstvy 0,4 mm

Max. odporúčaná rýchlosť tlače

Max. odporúčaná rýchlosť tlače 500 mm/s

Možnosti tlače

Možnosti tlače z Cez LAN, Cez WiFi, USB disk

Rozmer tlačiarne

Šírka 420 mm
Výška 480 mm
Hĺbka 420 mm
Hmotnosť 21,8 kg

Počet hláv

Počet hláv 1

Displej

Displej Dotykový
Kód:  ELEEG231122
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ELEEG231122

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06