Obnoviť stránku

Electrolux ZB3230P

5 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Electrolux ZB3230P

Bezdrôtový akumulátorový vysávač novej generácie! Vďaka prevedeniu 2 v 1 ho využijete buď ako vysávač tyčový alebo ručný. Vysoko výkonná lítiová batéria HD TurboPower garantuje účinné vysávanie až po dobu 45 minút. Vysávač disponuje rotačnou podlahovou kefou s patentovaným systémom BRC pre rozpletenie a odstránenie ako vlasov, tak vlákien jednoduchým zošliapnutím pedálu. Vo výbave nechýba ani špeciálna elektrická hubica na zvieraciu srsť, kefka či štrbinová hubica. Bezsáčkové spracovanie šetrí čas i peniaze - odpadnú nádobku s objemom 0,5 litra stačí po ukončení upratovania jednoducho vyprázdniť. 

Ďalšou výhodou je perfektná manévrovateľnosť s vysávačom. Manévrovací systém EasySteer ™ zaisťuje otočenie hubice o 180°, čo umožňuje ľahké zatáčanie a pohyb okolo predmetov i nábytku. LED diódy integrované v podlahovej hubici oceníte najmä pri vysávaní tmavých kútov alebo priestoru pod nábytkom. 

Vysoká výkonnosť aj skvelý dizajn ocenený cenami RED DOT AWARD 2015 a PLUS X AWARD

  • Bezdrôtový akumulátorový vysávač v bezvreckovom prevedení
  • Vysoko kvalitná Li - ion batéria HD TurboPower (nabíjanie 4 hodiny, doba prevádzky 45 minút)
  • Univerzálne použitie 2 v 1 - samostatne stojaci tyčový vysávač s odnímateľným ručným vysávačom pre vysávanie povrchov nad úrovňou podlahy
  • Technológia BRC (BrushRollClean ™) - rýchle odstránenie zamotaných vlákien z podlahovej kefy
  • Integrované LED diódy
  • Manévrovací systém EasySteer ™ - otočenie hubice o 180°
  • Cyklónová jednotka, samostatne stojaca poloha
  • Bohaté príslušenstvo - rotačná podlahová kefa, hubica na zvieraciu srsť, kefka, štrbinová hubica

Hubice Ergorapido Animal Care

Využijú ju predovšetkým majitelia domácich maznáčikov. Motorová hubica Ergorapido Animal Care Nozzle je špeciálne vyvinutá na odstránenie zvieracích chlpov z koberca a čalúnených povrchov.

 
Kód:  ELXVTS07
Produktové číslo:  ZB3230P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08