Obnoviť stránku

Electrolux ZB3213

4,7 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux ZB3213

Akumulátorový vysávač 2 v 1, funguje ako tyčový alebo ručný vysávač. Vysávať môžete akýkoľvek povrch, vďaka dômyselnej hubici a rotačnej kefe. Pomocou technológie BrushRollClean už nebudete musieť ručne odstraňovať vlasy a vlákna z kefy. Stačí zošliapnuť pedál a kefa je opäť čistá. Ľahko odnímateľná ručná jednotka vám zase umožní bezproblémové vysávanie napr. Kuchynského stola, nábytku alebo interiéru vozidla. Bezvrecková nádoba na nečistoty má objem 0,5 l. S výkonnou lítiovou batériou TurboPower dokážete vysávať až 35 minút vkuse. Kontrolky prevádzky vás upozornia na nutné dobitie batérie, ktoré trvá 3,5 hodiny.

Hlavné prednosti

  • Patentovaný čistiaci systém Brush roll Clean
  • Cyklónová jednotka
  • Samostatne stojaca poloha
  • LED diódy integrované v podlahovej hubici pre prehľadné upratovanie
  • Dobíjací stojanček s príslušenstvom

Perfektná manipulácia

Hubica vysávača vám umožní manévrovanie o 180 ° a veľké zadné kolieska zasa zabezpečia potrebnú flexibilitu a bezproblémový pohyb a otáčanie. Určite oceníte, že hubica je vybavená LED osvetlením pre dokonalý prehľad, čo presne a kde vysávate. Pomocou dvojstupňového prepínania výkonu, zase ľahko prispôsobíte vysávač rôznym povrchom. Vďaka praktickej funkcii samostatného státia, môžete vysávač kedykoľvek nechať stáť vo vzpriamenej polohe a urobiť si prestávku. Po ukončení vysávania stačí vysávač umiestniť späť do nabíjacej stanice. Vysávač má elegantnú metalickú volfrámovú farbu. Majte neustále čisto, s týmto praktickým akumulátorovým vysávačom 2 v 1.

 
Kód:  ELXVTA16
Produktové číslo:  ZB3213
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01