Obnoviť stránku

Electrolux ZB3101

4,4 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Electrolux ZB3101

Bezvreckový vysávač 2v1 patriaci do novej generácie vysávačov z radu Ergo Rapido s cyklónovou jednotkou, ktorý kombinuje výhody tyčového bezvreckového vysávača s malým ručným vysávačom,určeným na drobné nečistoty. Doménou tohto vysávača je nízka hmotnosť 2,5 kg a v prípade samostatného vysávača 1,1 kg.

Všetky nečistoty sa ukladajú do vyberateľnej nádoby s objemom 0,5 l. O prísun energie sa stará akumulátor typu Li-Ion 10,4 V, ktorý sa dobíja v špeciálnom stojane. O stave nabitia vás informujú príslušné LED diódy. Po skončení upratovania možno vysávač uskladniť takmer kdekoľvek, čo vám uľahčí aj jeho samostatná stojaca poloha.

Kľúčové vlastnosti

  • Cyklónová jednotka
  • Samostatne stojaca poloha
  • Nádoba na nečistoty s objemom 0,5 l
  • Dobíjací stojanček s príslušenstvom
  • LED diódová kontrola stavu akumulátora
Kód:  ELXVTA11
Produktové číslo:  ZB3101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16