Obnoviť stránku

ELECTROLUX Wok Infinite

Garancia najlepšej ceny
178,90 €

ELECTROLUX Wok Infinite

Užite si fascinujúci svet ázijskej kuchyne. Hoci sa tradičné jedlá regionálne líšia používaným korením a dostupnými surovinami, jednu vec majú od Japonska až po Indiu spoločnú. Tou vecou je panvica wok. Táto pomôcka je kľúčom k vareniu drvivej väčšiny populárnych exotických jedál. Tie je totiž potrebné variť technikou stir-fry, teda na najprudšom možnom žiare a po čo najkratšiu dobu. Panvica wok je vďaka svojmu špecifickému tvaru týmto potrebám dokonale prispôsobená.

Electrolux INFI-WOK spĺňa všetky tieto charakteristické vlastností, navyše je vyrobená z feromagnetického materiálu. Svoje Pad Thai si vďaka tomu pripravíte aj v tých najmodernejších kuchyniach s indukčnými varnými doskami. Okrem samotnej panvice nájdete v balení aj praktický chrómovaný stojan.

Špecifikácia:

Priemer panvice: 34 cm
Výška stojana: 7,5 cm

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 54 cm
Vonkajší priemer dna panvice 34 cm
Výška panvice 8 cm

Povrch

Vnútorný povrch Nepriľnavý
Materiál Nerez

Typ

Typ Wok

Druh ohrevu

Typ ohrevu Indukcia
Kód:  ELUXNA010
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543197590
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07