Obnoviť stránku

Electrolux UltraOne ZUOGREEN+

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux UltraOne ZUOGREEN+

Tento vreckový vysávač sa stane vašim spoľahlivým pomocníkom pri upratovaní domácnosti. Kombinuje v sebe silu, kvalitné spracovanie i luxusný dizajn. Účinný motor s optimalizovaným prietokom vzduchu zaručuje nadštandardnú účinnosť a nízku spotrebu energie. Výsledkom je efektívny a úsporný vysávač s perfektnou filtráciou. A je pri tom jedno, na akom povrchu zrovna vysávate. Jeho príjemný vzhľad polahodí každému oku a príjemne ozdobí vašu domácnosť.


Chytrý pomocník do domácnosti

Šikovný pomocník do domácnosti

Vyskúšajte hubicu AeroPro Parkett na tvrdé podlahy, s výsledkom budete vždy spokojní. Praktická je multifunkčná hubica 3 v 1, ktorá obsahuje kefku, štrbinovku a hubicu na čalúnenie. Nechýba ani hubica AeroPro Extreme. Ergonomická rukoväť sa veľmi dobre drží a navyše je vybavená diaľkovým ovládaním sacieho výkonu. Šetrite svoj chrbát a vykonajte nastavenia ľahko v stoji. Myslelo sa aj na skladovanie, pre ktoré sú určené úchytky.


Tichý ako myška

O tichú prevádzku sa stará technológia SilentAir s bezhlučnými prvkami: hadicou a vysoko účinnou hubicou AeroPro Extreme. Tomu pomáhajú aj mäkké gumené kolieska, ktoré navyše chránia podlahu proti akémukoľvek poškriabaniu. Preto sa hladina hluku drží na perfektnej hranici 66 decibelov.

Vysávač s vynikajúcim akčným rádiom 12 m sa vyznačuje svojou ľahkosťou a skvelou ovládateľnosťou, nemusíte tak často meniť zásuvky. Všetky nečistoty prechádzajú cez umývateľný filter Allergy Plus a sú zachytené v 5-litrovom prachovom sáčku.

Tichý jako myška

Electrolux UltraOne ZUOGREEN+

Kľúčové vlastnosti

  • Efektivita - všetko dôkladne vysaje
  • Vysoká účinnosť vysávania - šetrí vaše peniaze
  • Drží si nízku hladinu hluku
  • Diaľkové ovládanie sacieho výkonu
  • Multifunkčná hubica 3 v 1, Parkett, AeroPro Extreme
  • Hygienický filter zaisťuje čistý vzduch aj po vysávaní
  • Mäkké kolieska
  • Moderný dizajn


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 66 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 30,7 cm
Výška 25,5 cm
Hĺbka 50,2 cm
Hmotnosť 8,43 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  ELXVS040
Produktové číslo:  ZUOGREEN+
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17