Obnoviť stránku

Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001

4,3 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

Electrolux - Teplomer do mäsa digitálny, vrátane mäsovej sondy E4KTD001

Tento značkový teplomer spoločnosti Electrolux vám poskytne presné údaje o teplote mäsa a pomôže vám k jeho perfektnej príprave. Zapichnite ihlu teplomera do stredu pripravovaného mäsa, na obrázkoch na škále zistíte teplotu potrebnú pre optimálny výsledok pečenia. Po upečení nenechávajteteplomer v priestore rúry, dôkladne ho umyte a nechajte vyschnúť.

Táto praktická kombinácia digitálneho teplomera a časovača zefektívni prípravu nielen mäsa a rýb, ale aj iných potravín, pri ktorých je potrebné kontrolovať vnútornú teplotu. Disponuje tiež možnosťou nastavenia zvukovej výstrahy pri dosiahnutí minimálnej či maximálnej teploty. Iste tiež oceníteveľmi praktický časovač, ktorý sa skvele hodí, kedykoľvek je potrebné presné načasovanie vašich kulinárskych činností.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Digitálny

Určenie

Určenie Do chladničky, Na pečenie
Teplotná sonda Áno

Vlastnosti

Max. teplota 250 °C
Funkcie Časovač, Zvukový alarm, Výber jednotiek °C/°F
Počet sond 1 ks
Kód:  ELUXAC0016
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7321422821299
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09