Obnoviť stránku

Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux SilentPerformer ZSPALLFLR

Profesionálny vreckový vysávač, ktorý bol vytvorený s dôrazom na výkonnú a zároveň tichú prevádzku. Vďaka špeciálne optimalizovanému motoru s bezhlučnou prevádzkou, premyslenou konštrukciou nádoby na prach a novú tichú hubicu DustPro™ teraz môžete vysávať, aj keď sa manžel práve potrebuje pozerať na očakávané futbalové stretnutie. Reguláciavýkonu vám umožní použiť výkon presne podľa vašich potrieb. Pohodlné vysávanie zaistí technológia 360 ° Motion™, čiže systém malých koliesok, ktoré sú ideálne pre vysávanie okolo predmetov a dosiahnete s nimi aj do ťažko prístupných priestorov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vreckový vysávač s vreckom S-Bag
  • Teleskopická trubica so zámkom
  • Regulácia výkonu
  • Indikácia plného vrecka
  • Zabudované parkovacie úchyty
  • Turbo dex hubica

Celý byt na jeden záťah

Vysávač SilentPerformer sa pýši aj extra dlhým akčným rádiom až 12 metrov, čo je vzdialenosť postačujúca ku kompletnému vysávaniu všetkých miestností vo vašom byte bez nutnosti akéhokoľvek zastavovania a zasúvania napájacej šnúry do novej zásuvky zakaždým, keď sa presuniete do ďalšej miestnosti. Integrované parkovacie úchyty zabezpečia rýchlé a jednoduché upratovanie vysávača po dokončení práce.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 72 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 29,3 cm
Výška 23,8 cm
Hĺbka 44,1 cm
Hmotnosť 7,12 kg

Farba

Farba Hnedá
Kód:  ELXVS051
Produktové číslo:  ZSPALLFLR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03