Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Electrolux Renew E8SI1-8EGM

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux Renew E8SI1-8EGM

Naparovacia žehlička z radu Renew s unikátnou funkciou OUTDOOR sa stane ideálnym pomocníkom pre každého, kto dbá o to, aby bola bielizeň skvele vyžehlená. Výkonná žehlička a zabudované vertikálne naparovanie sa postarajú o dokonalé výsledky. Súčasťou žehličky Electrolux Renew E8SI1-8EGM je tiež LED svetlo, ktoré vám poskytne perfektnýprehľad pri práci. Vyberať môžete zo 4 voliteľných programov žehlenia – ľan, bavlna, vlna a outdoor, ktoré jednoducho digitálne nastavíte. Každý si tak nájde to, čo aktuálne bude potrebovať. Ergonomicky tvarovaná rukoväť padne príjemne do ruky a manipulácia s žehličkou je vďaka tomu veľmi jednoduchá. Nechýba ani kontrolkazapnutia a indikátor horúcej plochy. V balení nájdete aj kábel s celkovou dĺžkou 3 metre.



Kľúčové vlastnosti naparovacej žehličky Electrolux Renew E8SI1-8EGM

  • Vysoký výkon žehličky a zabudované vertikálne naparovanie sa postarajú o dokonalé výsledky
  • Vyberať môžete zo 4 voliteľných programov žehlenia
  • Súčasťou je tiež LED svetlo
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť padne príjemne do ruky
  • Nechýba ani kontrolka zapnutia a indikátor horúcej plochy
  • Patentovaná technológia PrecisionCare™
  • Unikátny program obnovuje vodoodolnosť materiálov
  • Objemná nádržka žehličky Electrolux E8SI1-8EGM pojme až 370 ml vody
  • Trojité automatické vypnutie s akustickou a svetelnou signalizáciou
  • Žehliaca plocha je navyše vysoko odolná proti poškriabaniu
  • Funkcia RESILIUM™ Ski 500 zaistí perfektné výsledky

Patentovaná technológia PrecisionCare™

Naparovacia žehlička E8SI1-8EGM je vybavená špeciálnymi programami, ktoré zaisťujú správnu teplotu a úroveň naparovania pre akúkoľvek tkaninu. Predné osvetlenie sa rozsvieti v prípade, že naparovanie dosiahne požadovanú teplotu. Patentovaná technológia PrecisionCare™ je užitočná funkcia, vďaka ktorej bude žehlenie pohodlné.

Obnova vodoodolných materiálov

Benefitom žehličky Electrolux E8SI1-8EGM je unikátny program, ktorý obnovuje vodoodolnosť materiálov. Vaše outdoorové oblečenie, či oblečenie na šport, bude opäť ako nové a udrží vás dlhšie v suchu.

Užitočná funkcia FlushClean žehličky Electrolux E8SI1-8EGM

Systém zmäkčovania vody kombinuje jedinečný aktivátor mäkkej vody a funkciu FlushClean. Táto užitočná funkcia zaisťuje mäkkú paru, a tým predlžuje životnosť samotnej žehličky Electrolux E8SI1-8EGM. Keď bude potreba aktivátor vymeniť, elektronická kontrolka vás včas upozorní.

Objemná nádržka

Vodu nalejete do nádržky pomocou praktického lievika, ktorý sa postará o to, aby ste vodu nerozliali. Objemná nádržka žehličky Electrolux E8SI1-8EGM pojme až 370 ml vody. O vašu bezpečnosť sa postará trojaké automatické vypnutie so svetelnou signalizáciou. Prístroj sa automaticky vypne v prípade, že dôjde k prevrhnutiuprístroja alebo ak budete mať prístroj 30 sekúnd vo vodorovnej polohe alebo 8 minút vo zvislej polohe.

Najúčinnejšie žehlenie

Žehlička Electrolux Renew E8SI1-8EGM prináša najúčinnejšie žehlenie. Kombináciou tepla, rovnomerne silnej pary a tlaku žehliacej plochy RESILIUM™ Ski 500 zabezpečí perfektné výsledky žehlenia. Žehliaca plocha je navyše vysoko odolná proti poškriabaniu. Pre optimálne výsledky využite parnú funkciu, ktorú vypustíte vo chvíli,keď ju potrebujete.


Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 800 W
Parný výkon 55 g/min
Parný ráz 250 g/min

Rozmery a objem

Objem nádržky 370 ml
Dĺžka kábla 3 m

Farba

Farba Sivá
Kód:  ELENZ849
Produktové číslo:  910003516
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08