Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN

4,3 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
49,90 €

Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN

Potrpíte si na krásne vyžehlené oblečenie? Ak často cestujete, vaše oblečenie v kufri trpí a ľahko sa pokrčí. Máme pre vás jednoduché riešenie, naparovač odevov Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN. Ten vaše módne kúsky ľahko a rýchlo osvieži a zbaví ich všetkých záhybov. Prístroj Electrolux sa môže pochváliť príkonom 1 400 W a odnímateľnou nádržkou s objemom 100 ml. Naparovač Refine 700 ďalej poskytne nepretržitý prúd pary 22 g/min a trojmetrovú napájaciu šnúru. O vaše zdravie sa stará tým, že vie odstrániť až 99,99 % baktérií*. O svoje oblečenie sa báť nemusíte, je totiž bezpečný pre všetky druhy tkanín, vrátane tých jemných. Súčasťou balenia vertikálneho naparovača Electrolux je aj kefa a ochranná rukavica 2 v 1.

Kľúčové vlastnosti naparovača odevov Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN

  • Naparovač Electrolux osvieži vaše oblečenie a zbaví ho záhybov
  • Jednoduché a rýchle použitie bez žehliacej dosky vďaka vertikálnemu spôsobu naparovania
  • S keramickou žehliacou plochou GLISSIUM
  • Vertikálny naparovač odevov Electrolux disponuje príkonom 1 400 W
  • Tlačidlo blokovania zariadi jednoduchšie naparovanie
  • Dokáže odstrániť až 99,99 % baktérií*
  • Prístroj Electrolux Refine 700 poskytne nepretržitý prúd pary 22 g/min
  • Bezpečný pre všetky druhy tkanín, vrátane tých jemných
  • Ku komfortnej obsluhe pri naparovaní vám pomôže trojmetrová napájacia šnúra a odnímateľná nádržka s objemom 100 ml
  • Súčasťou balenia naparovača odevov Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN je kefa a ochranná rukavica 2 v 1

* Test bol vykonaný organizáciou SGS na základe čínskej normy pre naparovače odevov QB/T 5200-2017 v septembri 2020 na baktérie druhu Escherichia coli (CICC®10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) a Candida Albicans (CICC® 1965™) v rámci 1-minútovej doby naparovania pri teplote cez 120 °C.

Jemné a účinné naparovanie vďaka keramickej žehliacej ploche GLISSIUM

Radi vyzeráte ako zo škatuľky? Naparovač odevov Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN s premysleným dizajnom vám k tomu dopomôže. Je opatrený keramickou žehliacou plochou GLISSIUM™, vďaka ktorej pracuje jemne a účinne. Navyše sa nemusíte báť zachytenia ostrých hrán. Vertikálny naparovač odevov Electrolux ďalej ponúka tlačidlo blokovania, ktoré vám uvoľní napätie v rukách a ramenách. Naparovanie tak pre vás bude oveľa jednoduchšie.

Naparovač Electrolux Refine 700 vaše oblečenie bleskovo rýchlo osvieži a zbaví ho záhybov aj baktérií 

Čaká vás dôležitá schôdzka a vaše oblečenie je nepoužiteľné? Žiadny strach, naparovač odevov Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN je vždy pripravený vám bleskovo rýchlo pomôcť. Využíva totiž kombináciu vysokej tvorby pary a vyhrievanej žehliacej plochy. Bez väčšieho úsilia tak s ním oblečenie osviežite a zbavíte ho všetkých záhybov. Vertikálny naparovač Electrolux ďalej vyniká jednoduchým nastavením, ktorého zásluhou ho možno začať používať už v priebehu niekoľkých sekúnd. Veľkou prednosťou prístroja Electrolux je jeho vertikálny spôsob použitia bez žehliacej dosky. Naparujte pokojne priamo na vešiaku. Pomyselnú čerešničku potom tvorí skutočnosť, že Refine 700 odstraňuje až 99,99 % baktérií*.

* Test bol vykonaný organizáciou SGS na základe čínskej normy pre naparovače odevov QB/T 5200-2017 v septembri 2020 na baktérie druhu Escherichia coli (CICC®10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) a Candida Albicans (CICC® 1965™) v rámci 1-minútovej doby naparovania pri teplote cez 120 °C.

Komfortné používanie naparovača Electrolux zaistí nádržka na vodu s objemom 100 ml

Ku komfortnému používaniu naparovača odevov Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN prispieva jeho odnímateľná nádržka na vodu s objemom 100 ml. Môžete ju ľahko z naparovača vybrať a napustiť do nej vodu z kohútika. Naplnenú ju potom zase jednoducho umiestnite späť.

Lepšiu starostlivosť o vás aj vaše oblečenie obstará priložené príslušenstvo

Pre maximálnu starostlivosť je naparovač odevov Electrolux Refine 700 E7HS1-4MN vybavený špeciálne navrhnutým príslušenstvom. Postará sa tak o ľahké naparovanie pevných látok a zároveň zabráni zničeniu módnych detailov, akými sú napríklad flitre či perly. Priložená rukavica s vrecúškom 2 v 1 zase ochráni vašu ruku pred horúcou parou. Praktické príslušenstvo súčasne tiež výborne poslúži na skladovanie naparovača.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný naparovač
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 1 400 W
Parný výkon 22 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Rozmery a objem

Objem nádržky 100 ml
Dĺžka kábla 3 m

Farba

Farba Modrá

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  ELENO241
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  910003638
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02