Obnoviť stránku

Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMS 2 v 1

4,3 12 hodnotení

Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMS 2 v 1

Jednoduché a rýchle vysávanie s akumulátorovým vysávačom 2 v 1

Už máte dosť neustáleho hľadania správnej zásuvky, aby ste mohli s klasickým vysávačom upratať vašu domácnosť? Užite si pohodlné vysávanie s akumulátorovým tyčovým vysávačom Electrolux Pure Q9. Konštrukčné riešenie vám umožní jednoduché používanie a pohodlnú manipuláciu pri vysávaní u vás doma. Na dosiahnutie maximálnej čistoty vašej domácnosti budete mať k dispozícii tri výkonnostné režimy – základný, stredný, vysoký. Zabudovaná 25,2 V batéria poskytne aku vysávaču Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMS 2 v 1 dostatok energie až na 55 minút vysávania. Dobitie vysávača sa vykonáva v nabíjacej stanici s magnetom na ľahké prichytenie tyčového vysávača. 5-stupňový filtračný systém spoľahlivo zachytí až 99,9 % častíc vo veľkosti 0,3 – 10 mikrónov. Pokiaľ budete potrebovať povysávať vo vašom aute, alebo sa zbaviť omrviniek na sedačke, môžete z vysávača Electrolux Pure Q9 vybrať iba ručnú jednotku. Súčasťou balenia je široké príslušenstvo na zaistenie upratovania celej vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMS 2 v 1

  • Tyčový akumulátorový vysávač Electrolux zvládne vysávanie psích aj mačacích chlpov
  • Lítium-iónová batéria
  • Na jediné nabitie zvládne vysávať 55 minút
  • Nabitie batérie na plnú kapacitu trvá 4 hodiny
  • K vysávaču sa dodáva: čistiaca kefka, elektrická turbo kefa, indikátor nabíjania, kefa pet na zvieracie chlpy, kefka s jemnými štetinkami, LED podsvietenie na kefe, mäkčené kolieska, nabíjacia základňa, ovládanie na rukoväti, regulácia výkonu a štrbinová hubica 2 v 1
  • Tyčový batériový vysávač ELECTROLUX pozbiera nečistoty a prach s objemom 0,3 l
  • Ide o užitočnú kombináciu vysávača 2 v 1 kombinujúcu funkcie tyčového a ručného vysávača
  • Tyčový aku vysávač ELECTROLUX dokáže nahradiť klasický vysávač aj napriek jeho kompaktnosti

Pohodlné nabíjanie v nabíjacej stanici

Tyčový akumulátorový vysávač Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMS 2 v 1 sa pohodlne nabíja v stanici. O pevné prichytenie vysávača sa stará magnetický systém, takže do stanice vysávač jednoducho vložíte a rovnako ľahko ho z nej vytiahnete. Nabíjaciu stanicu možno umiestniť kamkoľvek – napríklad postaviť do rohu miestnosti. Vám stačí z nej len aku vysávač Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMS 2 v 1 vytiahnuť a pustiť sa do upratovania. 25,2 V batéria vnútri bezkáblového vysávača má dostatočnú kapacitu až na 55 minút vysávania v základnom režime, 25 minút v strednom a 15 minút pri využití vysokého režimu.

Tyčový batériový vysávač Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMS 2 v 1 nestráca výkon a má tichý chod

Nezáleží na tom, koľko nečistôt je už v nádobe. Tyčový batériový vysávač Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMS 2 v 1 udrží maximálny výkon aj pri jej naplnení. Maximálny výsledok bol dosiahnutý s nádobou naplnenou prachom DMT podľa IEC 5.1, 5.7 a 5.9. Vybrať si môžete z troch výkonnostných režimov – základný, stredný a vysoký. Tyčový vysávač Electrolux bol navrhnutý s ohľadom na zachovanie čo možno najtichšej prevádzky. Zníženie hluku akumulátorového vysávača bolo dosiahnuté plynulého prietoku vzduchu a tlmeného vývodu vzduchu. 

Aku vysávač Electrolux Pure Q9 disponuje ručnou jednotkou

Vnútri aku vysávača Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMS 2 v 1 je umiestnená praktická ručná jednotka, s ktorou vysajete drobný neporiadok v horšie dostupných miestach alebo nečistoty vo vašom automobile. Aby ste docielili kvalitné vysatie, má batériový vysávač Electrolux na hubici 7 LED diód, vďaka ktorým uvidíte všetky nečistoty na vašej podlahe. 

Jednoduché čistenie kefy vďaka BrushRollClean

Po použití bezkáblového vysávača Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMS 2 v 1 sa nebudete musieť trápiť pri zložitom čistení kefy. Vďaka unikátnej technológii BrushRollClean totiž zošliapnutím pedála na elektrickej hubici zbavíte kefu všetkých vlákien, chlpov alebo namotaných vlasov. Súčasťou príslušenstva tyčového akumulátorového vysávača Electrolux je aj špeciálna PET hubica, s ktorou zbavíte vaše kreslá alebo sedačky všetkých chlpov.

Unikátny tyčový vysávač Electrolux PQ91-ANIMS získal prestížne ocenenia:

Vyberte si ten svoj vysávač Electrolux zo série PURE Q9

Odporúčané príslušenstvo k vysávačom Electrolux zo série PURE Q9

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Vlastnosti Indikátor nabíjania, LED osvetlenie, Regulácia výkonu, Mäkčené kolieska

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 55 min
Kapacita batérie 2 100 mAh
Napätie batérie 25,2 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Kefy Na zvieracie chlpy, S jemnými štetinkami, Turbo

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 13,16 cm
Výška 110,15 cm
Hĺbka 25,61 cm
Hmotnosť 2,75 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  ELETV486
Produktové číslo:  900277690
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17