Obnoviť stránku

Electrolux Pure D8 PD82-4ST

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux Pure D8 PD82-4ST

Tiché, výkonné a zároveň inteligentné vysávanie vašej domácnosti už nie je ničím nedosiahnuteľným. Nadčasový vreckový vysávač Electrolux Pure D8.2 PD82-4ST v atraktívnom dizajne v tmavo modrom vyhotovení vysaje vaše podlahy, a to pri hlučnosti iba 57 dB. Vysávač je vybavený modernou technológiou SmartMode, ktorá dokáže spoľahlivo detekovať typ vysávanej podlahy. Sací výkon sa následne nastaví tak, aby sa hadica po podlahe pohybovala s ľahkosťou a pritom bolo dosiahnuté maximálnej čistoty. Podľa miery znečistenia si potom sami môžete na vysávači Electrolux Pure D8.2 nastaviť optimálny sací výkon pre úsporu energie. Úplne nový dizajn trysky OneGo Power Clean sa postará o dôkladný zber veľkých aj malých častíc bez ohľadu na to, či vysávate koberec alebo parkety.


Kľúčové vlastnosti vreckového vysávača Electrolux Pure D8.2 PD82-4ST

  • Vreckový vysávač v modernom dizajne a tmavo modrom farebnom vyhotovení
  • Veľmi tichý spotrebič (57 dB)
  • Prachové vrecko s objemom 3,5 l
  • Indikátor plného prachového vrecka
  • Mäkké gumené kolieska sú tiché a zabránia poškodeniu podlahy
  • Kovová teleskopická sacia hubica AeroPro s prierezom pre maximálne prúdenie vzduchu
  • Zber veľkých aj menších častíc s vysoko výkonnou tryskou OneGo Power Clean
  • Integrovaný parkovací režim pre jednoduché nastavenie trysky
  • Ľahko odnímateľná rukoväť pre ľahšiu manipuláciu s vysávačom
  • Možnosť regulácie sacieho výkonu umožňuje úsporu energie
  • Praktické digitálne diaľkové ovládanie umiestnené na rukoväti vysávača
  • Mäkký nárazník vysávača bráni poškodeniu nábytku
  • Ergonomicky tvarovaná a vyvážená rukoväť zabezpečí jednoduchú manipuláciu s vysávačom Electrolux Pure D8.2


Inteligentná technológia pre bezstarostné upratovanie

Domáce upratovanie teraz bude s týmto vreckovým vysávačom Electrolux Pure D8.2 PD82-4ST ešte pohodlnejšie, než kedy predtým. Vďaka pokročilej technológii SmartMode vysávač sám rozpozná typ podlahy, takže pri prechode medzi rôznymi povrchmi automaticky upraví svoj výkon. Už sa nemusíte starať o to, či práve vysávate koberec alebo podlahu – vysávač Electrolux Pure D8.2 sa postará o perfektný výsledok za vás.

Electrolux Pure D8.2 disponuje systémom PureSound

Jednou z hlavných predností vysávača Electrolux Pure D8.2 v tmavo modrom vyhotovení je bezpochyby jeho unikátna tichosť. Systém PureSound sa vďaka inovatívnej kombinácii motora, tesneniu a premyslenému dizajnu hubice postará o tiché vysávanie na akomkoľvek druhu podlahy. Pri plnom výkone dosahuje hlučnosť vysávača Electrolux Pure D8.2 iba 57 dB, čo je rovnaká úroveň hluku, akú vydáva napr. hrajúci televízor pri bežnej hlasitosti.

Čistota jediným ťahom

Prepracovaný dizajn trysky OneGo Power Clean vám zaručí stopercentný zber akokoľvek veľkých častíc bez ohľadu na to, či práve vysávate koberec, parkety alebo lino. Či už pôjde o malé alebo veľké čiastočky prachu alebo špiny, špeciálny tvar hubice vysávača Pure D8.2 všetko účinne vysaje aj pri jedinom plynulom pohybe. Doviesť upratovanie k dokonalosti pomôže tiež flexibilná dýza AeroPro Parkett Pro na parkety.

Ohľaduplný a napriek tomu spoľahlivý, taký je Electrolux Pure D8.2 tmavomodrý

V dnešnej dobe je potrebné myslieť ohľaduplne na budúcnosť našej planéty, a tak bol aj Electrolux Pure D8.2 PD82-4ST vytvorený s ohľadom na životné prostredie. Vysávač je vyrobený z 55 % z recyklovaných materiálov, jeho odolnosť a spoľahlivosť napriek tomu zostáva 100 %. Vreckový vysávač Electrolux Pure D8.2 je teda zodpovednou voľbou bez akýchkoľvek kompromisov na kvalite.

Úplne vyvážený, jednoducho uchopiteľný

Špeciálne navrhnuté držadlo poslúži v akejkoľvek chvíli, kedy je potrebné vysávač Electrolux Pure D8.2 pohodlne zdvihnúť a preniesť. Za účelom rovnomerného rozloženia váhy bolo držadlo dômyselne umiestnené do stredu tela vysávača, čím sa pohyb po domácnosti stáva absolútne jednoduchým.


Príslušenstvo

K príslušenstvu modelu Electrolux Pure D8.2 PD82- 4ST v tmavo modrom vyhotovení patrí:

1× hubica OneGo Power Clean (na všetky typy podláh)
1× hubica AeroPro Parkett Pro (parketová)
1× hubica 3 v 1 (štrbinová hubica, kefka, hubica na čalúnenie)

Dĺžka prívodného kábla je 9 m.


Ocenenia

Unikátny vreckový vysávač Electrolux Pure D8.2 PD82-4ST získal celkom 3 ocenenia:

Vysávajte ticho

Nemecký inštitút SLG, ktorý sa špecializuje na skúšky hlučnosti a energetickej účinnosti, otestoval vreckový vysávač Electrolux Pure D8.2 PD82-4ST, a ten vďaka svojim vynikajúcim výsledkom získal ocenenie najtichší vysávač na trhu. Toto označenie platí ako pre tvrdé podlahy, tak aj pre koberce.

Jedinečná prispôsobivosť

V celosvetovo uznávanej súťaži Red Dot Design Award si v roku 2020 vreckový vysávač Electrolux Pure D8.2 odniesol cenu za svoju neobyčajne nízku hlučnosť a schopnosť automatického prispôsobenia výkonu podľa typu povrchu.

Perfektný vo všetkých ohľadoch

Porotu medzinárodnej ceny iF Design Award 2020 uchvátil vysávač Electrolux Pure D8.2 PD82-4ST doslova v každom detaile – menovite išlo o tichú prevádzku, plynulý pohyb, automatickú reguláciu výkonu pri prechodoch medzi povrchmi, celkový elegantný dizajn, ergonomicky tvarovanú rukoväť alebo napr. jednoduchú údržbu a čistenie.



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Tvrdé podlahy, Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Podlahová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 500 W

Hlučnosť

Hlučnosť 57 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 30 cm
Výška 24,6 cm
Hĺbka 44,2 cm
Hmotnosť 7,19 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  ELESV887
Produktové číslo:  900258495
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02