Obnoviť stránku

Electrolux Plech extra hlboký E4OHDT01

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux Plech extra hlboký E4OHDT01

Extra hlboký plech na pečenie Electrolux E4OHDT01 je špeciálne určený pre všetky pokrmy a potraviny, ktoré vyžadujú dostatok priestoru, ako sú napríklad lasagne, ryby, musaka a ďalšie. Na jednom plechu môžete
piecť zároveň viac jedál,
pokrmy sa vo vysokom plechu pečú ako vo vodnom kúpeli. Vďaka nepriľnavému povrchu
sa pokrmy neprichytí a budú sa vám z plechu dobre dávať dole. Aby n epriľnavý povrch plechu na pečenie zostal dlho nepoškodený a vyzeral stále krásne, odporúčame vám nekrájať priamo v ňom potraviny nožom a nepoužívať pri jeho umývaní abrazívne umývacie prostriedky a nástroje.

Plech je vhodný pre všetky typy rúr na pečenie, ľahko sa udržuje a čistí. Pečenie nikdy nebolo jednoduchšie. Potešte seba a vašich blízkych a doprajte si výborné pečené jedlá a vaše ďalšie obľúbené dobroty. Praktický hlboký plech na pečenie sa hodí do každej domácnosti a stane sa šikovným pomocníkom všetkých gazdiniek.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Vnútorný povrch pekáča Nepriľnavý

Rozmery

Dĺžka 46,6 cm
Šírka 38,5 cm

Typ

Typ Hlboký
Kód:  ELUXNA015
Produktové číslo:  E4OHDT01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13