Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Electrolux PerfectCare 600 EW6S427W

Príslušenstvo k tovaru

Electrolux PerfectCare 600 EW6S427W

Doprajte svojej bielizni tú najlepšiu starostlivosť a zaistite si jej dlhú životnosť vďaka úzkej práčke s predným plnením Electrolux PerfectCare600 EW6S427W, ktorá pomocou inteligentnej technológie SensiCare sama vyhodnotí najvhodnejšiu kombináciu množstva vody, elektrickej energie a času tak, aby ste maximálne ušetrili a vaša bielizeň žiarila čistotou. Kratšie časy prania ochránia vaše oblečenie, a napriek tomu sa postarajú o čistotu každého vlákna. Bubon práčky Electrolux pojme až 7 kg bielizne a vďaka nízkej spotrebe sa radí do energetickej triedy A+++. Úzke vyhotovenie ľahko zapadne aj do menších kúpeľní a neochudobní vás o príliš priestoru.


Kľúčové vlastnosti práčky Electrolux PerfectCare 600 EW6S427W

  • Úzke vyhotovenie zapadne do každej kúpeľne
  • Inteligentná technológia SensiCare automaticky nastaví program
  • Vysoko úsporná trieda A+++
  • Práčka spredu plnená ponúka antialergénny program s parou
  • Programy pre všetky typy tkanín
  • Funkcia odloženého štartu
  • Electrolux PerfecCare chráni pred vytopením
  • Detská poistka

Technológia SensiCare

Spredu plnená práčka Electrolux PerfectCare 600 EW6S427W pomocou inteligentnej technológie SensiCare sama vyhodnotí najvhodnejšiu kombináciu množstva vody, elektrickej energie a času tak, aby ste maximálne ušetrili a vaša bielizeň žiarila čistotou.

Jemná a čistá bielizeň

Práčka Electrolux PerfectCare 600 EW6S427W ponúka okrem iného aj praktickú funkciu SoftPlus, ktorá zaistí dôkladné namočenie a rovnomerne rozprestrie aviváž ku každému vláknu vášho oblečenia. Vaša bielizeň zostane čistá a svieža po dlhšiu dobu.

Zbavte sa alergénov

Úzka práčka Electrolux PerfectCare 600 EW6S427W disponuje antialergénnym programom, ktorý pomocou horúcej pary odstráni nielen všetky nečistoty, ale aj častice, ktoré môžu vyvolávať alergie.

Ušetrite energiu aj čas

Programy pre starostlivosť o všetky typy tkanín sú pri práčke Electrolux PerfectCare 600 EW6S427W samozrejmosťou. Potrebujete bielizeň vypranú na určitú hodinu? Využite funkciu Eco TimeManager a prispôsobte si čas prania podľa svojich časových možností.

Bezpečná a komfortná Electrolux PerfectCare 600 EW6S427W

Moderná úzka práčka Electrolux ponúka okrem vychytaných programov aj rad bezpečnostných opatrení, ktoré ochránia váš domov aj deti pred ujmou. Samozrejmosťou je funkcia detského zámku na ochranu vašich ratolestí. Ochrana proti vytopeniu a protipenový systém zase ochránia váš domov. Práčka plnená spredu Electrolux PerfectCare 600 EW6S427W má rozmery 84,5 × 59,5 × 49 cm a disponuje 4 nožičkami na pohodlné nastavenie a vyváženie spotrebiča.


Parametre a špecifikácia

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,3 m
Dĺžka odpadovej hadice 2,13 m (2,13 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 14

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 49 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 84,5 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Detská poistka
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  ELXPR022
Produktové číslo:  EW6S427W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14