Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX KGU64361X

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
368,90 €

ELECTROLUX KGU64361X

Radi varíte na plyne? V tom prípade pre vás máme modernú varnú dosku KGU64361X od spoločnosti Electrolux. Doska je k dispozícii v nerezovej farbe, ktorá vyzerá naozaj skvele a iste oceníte mnoho praktických funkcií a robustné liatinové rošty, ktoré poskytnú pevnú základňu všetkým panviciam a hrncom a ponúka flexibilitu pri ich použití. Na prípravu pokrmov sú pripravené 4 horáky s rôznym výkonom. Vstavaná varná doska disponuje aj výkonným horákom Wok. Ovládanie intenzity plameňa sa vykonáva pomocou otočného voliča s možnosťou voľby úrovne 1 až 9.

Kľúčové vlastnosti plynovej varnej dosky Electrolux KGU64361X

  • Plynová vstavaná doska od spoločnosti Electrolux
  • 4 horáky s rozličným výkonom
  • Integrované zapaľovanie
  • Automatické vypnutie prívodu plynu
  • Jednoduchá údržba hladkého povrchu dosky
  • Stabilné liatinové mriežky
  • Rýchly horák ušetrí až 20 % energie
  • Výkonný horák Wok
  • Ovládanie StepPower (úroveň plameňa 1 až 9)

Výkonný horák Wok

Chcete dosiahnuť kulinársku úroveň majstrov z Ázie? V tomto vám pomôže výkonný horák Wok. Ten totiž poskytuje vysokú úroveň tepla, ktorá je tak esenciálna v ázijskej kuchyni. Skvele tak budete nielen smažiť, ale pripravíte aj najrôznejšie chutné omáčky či karí.

Pohodlné používanie dosky Electrolux

Varná plynová doska Electrolux KGU64361X je vybavená skvelým riešením, ktoré umožní hodiť starosti so zápalkami raz a navždy za hlavu. Prítomné je totiž integrované zapaľovanie v každom z horákov. S dômyselným ovládaním StepPower ľahko nastavíte úroveň výkonu v rozmedzí hodnôt 1 – 9 bez toho, aby ste museli ovládanie vizuálne kontrolovať. Myslené bolo aj na bezpečnosť a neprekvapí tak rozšírenie vybavenosti dosky o bezpečnostnú termopoistku, ktorá sama uzavrie prívod plynu, pri zhasnutí plameňa. Skvelé, že?

Kvalitné spracovanie varnej dosky

Plynová varná doska Electrolux KGU64361X disponuje rýchlymi horákmi, ktoré ešte zefektívnia vaše varenie. Oproti bežným horákom totiž tie u dosky KGU64361X smerujú plameň na ohrievanie dna panvíc a hrncov. Takto sa nielen varí jedlo rýchlejšie, ale šetríte tiež energiu. Nad horákmi je umiestnená robustná a vysokostabilná liatinová mriežka, takže budete mať vždy stabilnú základňu počas varenia. Ako v profesionálnej kuchyni.

Horáky dosky Electrolux KGU64361X

  • Ľavá predná zóna - výkon/priemer: 4 000 W/122 mm
  • Ľavá zadná zóna - výkon/priemer: 1 900 W/70 mm
  • Pravá predná zóna - výkon/priemer: 1 000 W/54 mm
  • Pravá zadná zóna - výkon/priemer: 1 900 W/70 mm

Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Plynová

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Časovač, Elektrické zapaľovanie, Horák wok, Poistka horáka

Rozmery varnej dosky

Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Antikoro

Vyhotovenie varnej dosky

Vzhľad Nehrdzavejúca oceľ
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Nehrdzavejúca oceľ

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár, Plynár
Kód:  ELXVD056
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543659296
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19