Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX KGS6404SX

3,8 4 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA15
Kód bude uplatnený automaticky.
148,67 €
Garancia najlepšej ceny
174,90 €

ELECTROLUX KGS6404SX

Plynová varná doska Electrolux KGS6404SX v modernom antikorovom vyhotovení vás poteší vysokou flexibilitou na použitie hrncov a panvíc rôznych veľkostí. Doska ponúka horáky umiestnené na bočnej strane, spolu s kvalitnými technológiami a veľkým množstvom funkcií, ako napríklad integrované zapaľovanie či kvalitne spracovanú liatinovú mriežku. Na zapálenie horákov nie je nutné použiť zápalky ani zapaľovač a poteší vás tiež jednoduchá údržba povrchu. Plynová varná doska Electrolux KGS6404SX disponuje plynovými kohútikmi s veľmi rýchlou odozvou na jednoduché nastavenie ideálneho plameňa.

Kľúčové vlastnosti plynovej varnej dosky Electrolux KGS6404SX

  • Stabilná liatinová mriežka
  • Integrované zapaľovanie plynovej varnej dosky Electrolux KGS6404SX
  • Plynové kohútiky na bočnej strane s rýchlou odozvou
  • Jednoduchá údržba povrchu varnej dosky Electrolux KGS6404SX
  • Ideálna na použitie hrncov a panvíc rôznych veľkostí
  • Elegantné antikorové vyhotovenie plynovej varnej dosky Electrolux KGS6404SX

Plynové kohútiky varnej dosky Electrolux na nastavenie plameňa

Plynová varná doska Electrolux KGS6404SX je vybavená plynovými kohútikmi s rýchlou odozvou,  ktoré umožnia jednoduché a rýchle nastavenie úrovne plameňa na prípravu najrôznejších druhov chutných pokrmov. Vďaka tomu získate nad varnou doskou absolútnu kontrolu a budete môcť prispôsobiť plameň presne podľa druhu pripravovaného jedla.

Elegantný dizajn plynovej varnej dosky Electrolux KGS6404SX

Plynová varná doska Electrolux KGS6404SX vás zaujme elegantným dizajnom, vďaka ktorému skvele doplní interiér každej kuchyne. Jej inštalácia je veľmi jednoduchá a nie sú pri tom potrebné žiadne skrutiek či držiaky. S touto kvalitne spracovanou plynovou varnou doskou pozdvihnete varenie na novú úroveň.

Jednoduché zapnutie horákov

Pri príprave pokrmov s plynovou varnou doskou Electrolux KGS6404SX oceníte jednoduché a rýchle zapnutie horákov. Stačí ľahké otočenie a stlačenie ovládača a okamžite dôjde k zapáleniu plameňa. Vďaka tomu je zaručená jednoduchá a rýchla príprava najrôznejších druhov chutných pokrmov.

Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Plynová

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Zabezpečenie proti úniku plynu, Bezpečnostná termopoistka, Elektrické zapaľovanie v gombíku, Otočné gombíky

Rozmery varnej dosky

Výška 4,3 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 51 cm

Farba

Farba Antikoro

Vyhotovenie varnej dosky

Vzhľad Nehrdzavejúca oceľ
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Nehrdzavejúca oceľ

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár, Plynár
Kód:  ELXVD029
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543591305
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07