Obnoviť stránku

ELECTROLUX 800 SENSE SenseFry EIS6448

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 800 SENSE SenseFry EIS6448

Varná doska Electrolux EIS6448 – varte s ľahkosťou šéfkuchára

S indukčnou vstavanou varnou doskou Electrolux  800 SENSE EIS6448 so šírkou 60 cm ľahko pripravíte rodinný obed aj večeru so šiestimi chodmi pre všetkých známych a kamarátov. Stačí len nastaviť správnu teplotu a môžete sa bez okolkov pustiť do varenia na jednej zo štyroch varných zón, ktoré možno ľahko prepojiť. Táto varná doska má mnoho funkcií ako je PowerBoost, SenseCook na rovnomerné prepečenie pokrmov či možnosť prepojenia s odsávačom pár pomocou Hob2Hood. Navyše má tiež užitočný detský zámok. Vďaka digitálnemu ukazovateľu budete vždy vedieť, ktorá zóna je práve v činnosti a získate dokonalý prehľad o varnom procese. S indukčnou doskou Electrolux získate efektívneho pomocníka, ktorý vám ušetrí nielen čas, ale aj energiu pri varení.

Kľúčové vlastnosti varnej dosky Electrolux 800 SENSE EIS6448

  • Varná doska 800 SENSE EIS6448 od značky Electrolux
  • Indukčná technológia na rýchle varenie
  • Funkcia spájania varných plôch
  • Farebné digitálne dotykové ovládanie
  • Hob2Hood s možnosťou prepojenia s odsávačom pár
  • SenseCook Fry na rovnomerné prepečenie pokrmov
  • Ukazovateľ pre každú varnú zónu
  • Varná doska je vybavená detským zámkom
  • Funkcia PowerBoost na maximálny výkon

Inteligentné technológie varnej dosky Electrolux EIS6448

Premyslené funkcie robia z varnej dosky Electrolux EIS6448 ideálnu voľbu do každej kuchyne. Potrebujete získať maximálnu teplotu počas krátkej doby? Funkcia PowerBoost umožňuje zvýšenie energie na maximum za okamih a vy tak privedie pokrm k varu skôr než sa nazdáte. Praktické a jednoduché ovládanie uľahčí nastavenie teploty a s funkciou Pause môžete varenie prerušiť bez straty tohto nastavenia. Technológia SenseFry udržuje povrch panvice ideálne rozpálený a tak už nebude potrebné meniť nastavenie teploty.

Jednoduché ovládanie pomocou dotykovej obrazovky

Varenie bude s farebnou dotykovou obrazovkou úplne jednoduché a intuitívne. Stačí si zvoliť pokrm, ktorý chcete variť a varná doska Electrolux EIS6448 s vami prejde jednotlivé kroky, aby ste vždy uvarili perfektné jedlo.

Spojenie varných zón

Potrebujete jednu veľkú varnú plochu, aby ste mohli napríklad grilovať viac vecí naraz? Vďaka technológii spojenia varných zón to bude hračka. Nastavenie času a teploty potom prebehne automaticky.

Praktické i bezpečné

Integrovaná funkcia detského zámku ochráni vaše ratolesti a zamedzí ich manipulácii s doskou počas vašej neprítomnosti. Indukčná technológia varnej dosky Electrolux EIS6448 zachováva okolie hrncov chladné, takže aj keď vám jedlo z hrnca utečie, nikdy sa na doske nepripáli. Výhodou je aj nastavenie času pre jednotlivé varné zóny, teda nehrozí pripálenie niektorých z pokrmov pri varení viac jedál naraz. Jednoduchú a rýchlu údržbu tak oceníte po každom varení.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Funkcie a vlastnosti Detská poistka, Hob2Hood
Prepojenie dosky s digestorom Áno

Rozmery varnej dosky

Výška 4,4 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Sivá

Vyhotovenie varnej dosky

Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo
Kód:  ELXVD052
Produktové číslo:  EIS6448
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14