Obnoviť stránku

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB9S31WX

4,0 5 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 269 €

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB9S31WX

Vstavaná rúra ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB9S31WX je dokonalým pomocníkom do každej kuchyne. Zaujme už na prvý pohľad svojím moderným elegantným dizajnom a súčasne poteší mnohými praktickými funkciami a programami, ktoré z varenia a pečenia urobia skutočný zážitok. Disponuje funkciou rýchleho zahriatia, ktorázaistí, že je konvektomat do domácnosti rozpálený presne vo chvíli, keď potrebujete. Rúra je vybavená tiež teplotnou sondou, vďaka ktorej dosiahnete vždy skvelé výsledky.Umožňuje totiž sledovanie teploty v strede pokrmu a akonáhle teplota dosiahne požadovanú úroveň, ukončí jeho prípravu.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB9S31WX

  • Vstavaná rúra v modernom dizajne
  • S funkciou rýchleho zahriatia
  • Možnosť sledovania teploty v strede pokrmu
  • Funkcia Steamify na automatické nastavenie stupňa pary
  • Rúra na pečenie vstavaná ELECTROLUX s ohrevom tanierov
  • Rad praktických funkcií a programov pečenia
  • Možnosť pečenia na 3 úrovniach súčasne
  • Prepojenie s mobilnou aplikáciou
  • S detským zámkom aj časovačom
  • Intuitívny LCD displej
  • Farebné vyhotovenie: čierno-nerezové

Rozmery:
59,5 × 59,4 × 56,7 cm

Maximum chuti vďaka Steamify

Za pomoci funkcie Steamify bude varenie aj pečenie pokrmov ešte jednoduchšie. Jednoducho zvolíte teplotu, akú chcete na prípravu pokrmu použiť a domáci spotrebič automaticky nastaví parný stupeň. Vďaka optimálnemu nastaveniu množstva pary budú pokrmy nielen chutnejšie, ale aj zdravšie.

Dokonale pohodlné varenie

Možnosť prepojenia s aplikáciou na vašom inteligentnom zariadení zabezpečí absolútne pohodlný spôsob varenia. Aj keď práve nie ste v kuchyni, môžete mať prípravu pokrmov plne pod kontrolou. Pomocou aplikácie nastavíte čas aj teplotu a môžete meniť aktuálne nastavenie.

Teplotná sonda na dosiahnutie dokonalých výsledkov

Pomocou teplotnej sondy vždy zistíte presnú informáciu o teplote vášho pokrmu priamo v jeho strede. Vďaka tomu budete presne vedieť, kedy už je pokrm hotový a pripravený na servírovanie.

Intuitívny dotykový displej

Inteligentný dotykový displej ponúka intuitívne ovládanie a možnosť uloženia 3 najpoužívanejších funkcií. To vám zaistí rýchly prístup k obľúbeným programom bez nutnosti prechádzať celú ponuku. Okrem toho je kuchynská rúra vybavená tiež detským zámkom, ktorý chráni pred náhodným spustením spotrebiča, časovačom aj indikáciou zvyškového tepla.Rúra na pečenie ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB9S31WX jednoducho posunie vaše varenie a pečenie na ďalšiu úroveň.

Vstavaná rúra s praktickými funkciami

Rúra ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost je vybavená mnohými praktickými funkciami, s ktorých pomocou dosiahnete vždy skvelé výsledky. Spodný ohrev, kruhové výhrevné teleso, ventilátor, gril, turbo gril, pečenie pizze aj chleba, vlhké aj pravé teplovzdušné pečenie, pomalé pečenie, parná regenerácia, nízka aj vysoká vlhkosť, kysnutie cesta, zaváranie i rozmrazovanie – stačí si len vybrať podľa druhu pripravovaného pokrmu. Veľmi praktickou funkciou je tiež ohrev tanierov.Vo vybavení zabudovanej rúry nechýbajú 2 nerezové rošty, smaltovaný plech, smaltovaný odkvapkávací pekáč a sada s dierovaným pekáčom.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Okrúhle výhrevné teleso, Parná funkcia, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 500 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,4 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Čierna, Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Termosonda
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A++

Objem rúry

Objem 70 l

Dizajn

Dizajn Klasický
Kód:  FBT6101h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543640607
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11