Obnoviť stránku

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB8S31X

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB8S31X

Vstavaná rúra ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB8S31X  je dokonalým pomocníkom do každej kuchyne. Zaujme už na prvý pohľad svojím moderným elegantným dizajnom a súčasne poteší mnohými praktickými funkciami a programami, ktoré z varenia a pečenia urobia skutočný zážitok. Disponuje funkciou rýchleho zahriatia, ktorá zaistí, že je domáci konvektomat rozpálený presne vo chvíli, keď potrebujete. Rúra na pečenie je vybavená tiež teplotnou sondou,vďakaktorej dosiahnete vždy skvelé výsledky. Umožňuje totiž sledovanie teploty v strede pokrmu a akonáhle teplota dosiahne požadovanú úroveň, ukončí jeho prípravu.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB8S31X

  • Vstavaná rúra v modernom dizajne
  • S funkciou rýchleho zahriatia a rovnomerného pečenia
  • Možnosť sledovania teploty v strede pokrmu
  • Funkcia SteamBoost na nastavenie úrovne pary
  • Parná rúra ELECTROLUX s ohrevom tanierov
  • Rad praktických funkcií a programov pečenia
  • Možnosť pečenia na 3 úrovniach súčasne
  • 75 integrovaných receptov
  • S detským zámkom aj časovačom
  • Intuitívny LCD displej
  • Farebné vyhotovenie: čierno-nerezové

Rozmery:
59,5 × 59,4 × 56,7 cm

Maximum chuti vďaka SteamBoost

Za pomoci funkcie SteamBoost získajú vaše pokrmy maximum chuti. Funkcia pritom používa 3 voliteľné úrovne pary, na pečenie múčnych jedál, na mäso a špeciálnu na zeleninu a ryby. Pri príprave pokrmov v pare navyše môžete používať nižšie teploty, ktoré uchovajú chuť, textúru i živiny pokrmov.

Rovnomerné pečenie v rýchlo zohriatej rúre

Vďaka kruhovému vykurovaciemu telesu umožňuje konvektomat do domácnosti pečenie na 3 úrovniach naraz, čo využijete pri príprave väčšieho množstva pokrmov či pri pečení vianočného pečiva. Rovnomerného pečenia je pritom dosiahnuté pomocou správnej cirkulácie vzduchu. Ventilátor účinne rozháňa teplo do všetkých kútov kuchynskej rúry, čím sa udržuje rovnaká teplota v celom jej priestore. Parná rúra ELECTROLUX sa tak zahreje skôr a vaše pokrmy budú vždy perfektne prepečené.

Teplotná sonda na dosiahnutie dokonalých výsledkov

Pomocou teplotnej sondy vždy zistíte presnú informáciu o teplote vášho pokrmu priamo v jeho strede. Vďaka tomu budete presne vedieť, kedy už je pokrm hotový a pripravený na servírovanie.

Pohodlné čistenie rúry vďaka AquaClean

Aby bola parná rúra ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB8S31X vždy dokonale čistá, disponuje praktickou čistiacou funkciou AquaClean, ktorá využíva silu vlhkosti. Tú premení v účinnú čistiacu silu, pretože odparí vodu na dne rúry a následná para ľahko uvoľní odolnú mastnotu. Rúra na pečenie tak bude stále ako nová!

Intuitívny dotykový displej

Inteligentný dotykový displej ponúka intuitívne ovládanie aj sprievodcu pri vašom varení. Stačí vybrať pokrm, ktorý sa chystáte pripraviť a zabudovaná rúra automaticky nastaví čas i teplotu. Okrem toho je vybavená tiež detským zámkom, ktorý chráni pred náhodným spustením spotrebiča, časovačom aj indikáciou zvyškového tepla. Rúra na pečenie vstavaná ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost EOB8S31X jednoducho posunie vaše varenie a pečenie na ďalšiu úroveň.

Vstavaná rúra s praktickými funkciami

Parná rúra ELECTROLUX 800 PRO SteamBoost je vybavená mnohými praktickými funkciami, s ktorých pomocou dosiahnete vždy skvelé výsledky. Spodný ohrev, kruhové výhrevné teleso, ventilátor, gril, turbo gril, pečenie chleba, vlhké aj pravé teplovzdušné pečenie, pomalé pečenie, sušenie, parná regenerácia, nízka aj vysoká vlhkosť, kysnutie cesta, zaváranie i rozmrazovanie – stačí si len vybrať podľa druhu pripravovaného pokrmu. Veľmi praktickou funkciou je tiežohrevtanierov. Vo vybavení kuchynskej rúry nechýbajú chrómovaný rošt, smaltovaný plech, smaltovaný odkvapkávací pekáč a sada s dierovaným pekáčom.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Parné pečenie, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 500 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,4 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Čierna, Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Detská poistka
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 70 l
Kód:  FBT6101f
Produktové číslo:  EOB8S31X
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12