Obnoviť stránku

ELECTROLUX 800 FLEX KMFD264TEX

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX 800 FLEX KMFD264TEX

V dnešnej dobe sú mikrovlnné rúry neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne. Prečo si teda nekúpiť takú, ktorá skvele zapadne do každého interiéru? Mikrovlnná rúra ELECTROLUX 800 FLEX KMFD264TEX je totiž vstavaná mikrovlnná rúra z nerezu čiernej farby. Disponuje bohatým objemom a mikrovlnným výkonom na úrovni 900 W. Dotykové ovládanie je úplne intuitívnea k dispozícii budete mať celkom 5 úrovní výkonu. Vychytávkou tejto mikrovlnnej rúry bude zaiste funkcia grilu, vďaka ktorej si hravo pripravíte vaše lahodné pokrmy v krátkom čase.


Kľúčové vlastnosti vstavanej mikrovlnnej rúry ELECTROLUX 800 FLEX KMFD264TEX

  • 5 úrovní výkonu
  • Objem 25,37 l
  • Antikorové vyhotovenie v čiernej farbe
  • Funkcia grilu
  • Možnosť uloženia najpoužívanejších programov

Ľahké otváranie s TouchOpen

Vďaka špeciálne navrhnutému jemnému mechanizmu možno dvierka mikrovlnnej rúry Electrolux KMFD264TEX otvoriť stlačením jediného tlačidla. K svojmu jedlu sa tak dostanete ľahko a so všetkou parádou. Iste oceníte, že povrchová úprava mikrovlnnej rúry zamedzuje zachytávaniu odtlačkov prstov.

Funkcia grilu pre najrôznejšie pokrmy

Mikrovlnná rúra Electrolux KMFD264TEX disponuje funkciou griluvďaka ktorej si budete môcť pripraviť najrôznejšie pokrmy a to ešte v krátkom čase.

Jedlo ľahko a rýchlo

Mikrovlnná rúra Electrolux je neoddeliteľnou súčasťou nejednej kuchyne. Nielenže si v priebehu chvíle ohrejete jedlo na zahnanie hladu, ale taktiež môžete šetrne rozmraziť hlbokozmrazené potraviny alebo rozpustiť čokoládu na vytvorenie dokonalej polevy. To všetko pri voľbe správneho programu a stlačením jediného tlačidla.

Pamäť na obľúbené nastavenia

Vyhovujú vám niektoré programy viac ako iné? V tom prípade nie je nič jednoduchšie než si ich uložiť do pamäte obľúbených programov. Na ich opätovné spustenie stačí na mikrovlnnej rúre Electrolux KMFD264TEX stlačiť hviezdičku na displeji.

Šikovný otočný tanier

Mikrovlnná rúra Electrolux KMFD264TEX disponuje zaujímavou vymoženosťou v podobe otočného taniera, ktorý sa vždy po skončení programu vráti na svoje pôvodné miesto a až potom dôjde k odblokovaniu dvierok. Už tak nebudete musieť šmátrať po uchu hrnčeka alebo odoberať horúce taniere zo zlej pozície.


Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Vstavaná
Farba Čierna
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 45,9 cm
Vonkajšia šírka 59,4 cm
Vonkajšia hĺbka 40,4 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické
Vlastnosti a funkcie Gril

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 2 200 W
Výkon grilu 800 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier
Kód:  FBT6100m
Produktové číslo:  7332543665686
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17