Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
641,90 €

ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V

Vstavaná rúra ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V je dokonalým pomocníkom do každej kuchyne. Zaujme už na prvý pohľad svojím moderným elegantným dizajnom a súčasne poteší mnohými praktickými funkciami a programami, ktoré z varenia a pečenia urobia skutočný zážitok. Disponuje funkciou rýchleho zahriatia, ktorá zaistí, že je zabudovaná rúra rozpálená presne vo chvíli, keď potrebujete. Je vybavená tiež teplotnou sondou, vďaka ktorej dosiahnete vždy skvelé výsledky. Umožňuje totiž sledovanie teploty v strede pokrmu a akonáhle teplota dosiahne požadovanú úroveň, ukončí jeho prípravu.

Kľúčové vlastnosti kuchynskej rúry ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V

  • Vstavaná rúra v modernom dizajne
  • S funkciou rýchleho zahriatia
  • Možnosť sledovania teploty v strede pokrmu
  • Rúra na pečenie ELECTROLUX s katalytickým čistením
  • Rad praktických funkcií a programov pečenia
  • Možnosť pečenia na 3 úrovniach súčasne
  • Súčasťou rúry na pečenie vstavanej vysoký chrómovaný rošt a koláčový plech
  • S detským zámkom aj integrovaným časovačom
  • Intuitívny LCD displej
  • Farebné vyhotovenie: biele

Rozmery:
59,6 × 59,4 × 56,9 cm

Teplotná sonda na dokonalé výsledky

K vstavanej rúre ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V obdržíte aj teplotnú sondu, ktorou môžete kontrolovať teplotu vášho pokrmu, aby ste dosiahli dokonalého upečenia.

Intuitívny LCD displej

Na intuitívnom LCD displeji pohodlne nastavíte dĺžku, režim aj teplotu prípravy. Displej tiež umožňuje prístup k prednastaveným receptom. Stačí zvoliť príslušný program a rúra na pečenie sa už sama nastaví. Okrem toho je vybavená tiež detským zámkom, ktorý chráni pred náhodným spustením spotrebiča, časovačom aj indikáciou zvyškového tepla. Kuchynská rúra ELECTROLUX 700 SENSE SenseCook EOE7C31V jednoducho posunie vaše varenie a pečenie na ďalšiu úroveň.

Jednoduchá údržba rúry vďaka katalytickému čisteniu

Katalytické čistenie udrží vstavanú rúru ELECTROLUX ako novú, a to bez namáhavého čistenia. Samočistiaca technológia sa automaticky spustí, keď teplota v rúre dosiahne 250 °C, a zbaví ju mastnoty i ostatných nečistôt.

Vstavaná rúra s praktickými funkciami

Rúra ELECTROLUX 700 SENSE je vybavená mnohými praktickými funkciami, s ktorých pomocou dosiahnete vždy skvelé výsledky. Spodný i horný ohrev, kruhové výhrevné teleso, ventilátor, gril, turbo gril, pečenie pizze, vlhké teplovzdušné pečenie, pomalé pečenie i rozmrazovanie – stačí si len vybrať podľa druhu pripravovaného pokrmu. Vo vybavení zabudovanej rúry pritom nechýbajú vysoký chrómovaný rošt, smaltovaný plech a smaltovaný odkvapkávací pekáč.

Rovnomerné pečenie na 3 úrovniach súčasne

Vďaka kruhovému vykurovaciemu telesu umožňuje kuchynská rúra pečenie na 3 úrovniach naraz, čo využijete pri príprave väčšieho množstva pokrmov či pri pečení vianočného pečiva. Rovnomerného pečenia je pritom dosiahnuté pomocou správnej cirkulácie vzduchu. Ventilátor účinne rozháňa teplo do všetkých kútov rúry, čím sa udržuje rovnaká teplota v celom jej priestore. Rúra sa tak zahreje skôr a vaše pokrmy budú vždy perfektne prepečené.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Stupeň na pizzu, Ventilátor
Príkon 2 480 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,4 cm
Šírka 59,6 cm
Hĺbka 56,9 cm

Farba rúry

Farba Biela

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Termosonda, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 72 l

Dizajn

Dizajn Klasický
Kód:  FBT6100x
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543664801
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07