Obnoviť stránku

ELECTROLUX 600 PURE Infinite EIP8146

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
988,90 €

ELECTROLUX 600 PURE Infinite EIP8146

Varná doska Electrolux EIP8146 – varte s ľahkosťou šéfkuchára

S indukčnou vstavanou varnou doskou Electrolux Infinite 600 Pure EIP8146 so šírkou 80 cm ľahko pripravíte rodinný obed aj večeru so šiestimi chodmi pre všetkých známych a kamarátov. Stačí len nastaviť správnu teplotu a môžete sa bez okolkov pustiť do varenia na jednej zo štyroch varných zón. Táto varná doska má mnoho funkcií, ako je PowerBoost či možnosť prepojenia s odsávačom pár pomocou Hob2Hood. Navyše má tiež užitočný detský zámok. Vďaka podsvietenému ukazovateľu budete vždy vedieť, ktorá zóna je práve v činnosti a získate dokonalý prehľad o varnom procese. S indukčnou doskou Electrolux získate efektívneho pomocníka, ktorý vám ušetrí nielen čas, ale aj energiu pri varení.

Kľúčové vlastnosti varnej dosky Electrolux Infinite 600 Pure EIP8146

  • Varná doska 600 Infinite Pure EIP8146 od značky Electrolux
  • Indukčná technológia na rýchle varenie
  • Detekcia hrncov a panvíc
  • Hob2Hood s možnosťou prepojenia s odsávačom pár
  • Digitálny ukazovateľ pre každú varnú zónu
  • Varná doska je vybavená detským zámkom
  • Funkcia PowerBoost na maximálny výkon
  • Kontrolná funkcia na zvyškové teplo CleverHeat
  • Jednoduchá inštalácia pomocou príchytiek

Moderná a dizajnová indukčná varná doska Electrolux EIP8146

Indukčná varná doska Electrolux EIP8146 sa pýši nádherným dizajnom s elegantným čiernym povrchom. Ak je doska vypnutá, tak perfektne splynie s kuchynskou linkou. Na rozsvietenie ovládačov sa stačí len indukčnej dosky dotknúť. Varné zóny sú štylizované do vzoru veterných mlynov a tak dodajú vašej kuchyni nebývalý pôvab.

Šikovné technológie

Premyslené funkcie robia z varnej dosky Electrolux EIP8146 ideálnu voľbu do každej kuchyne. Potrebujete získať maximálnu teplotu počas krátkej doby? Funkcia PowerBoost umožňuje zvýšenie energie na maximum za okamih a vy tak privedie pokrm k varu skôr než sa nazdáte. Praktické a jednoduché ovládanie uľahčí nastavenie teploty. Stačí položiť hrniec alebo panvicu na varnú dosku a na paneli sa vám rozsvieti správny ovládač. Jednoduchým posunutím prsta potom nastavíte teplotu a máte vyhrané.

Varná doska Electrolux EIP814 je šikovný pomocník

Varná doska Electrolux EIP8146 je ďalej vybavená technológiou Hob2Hood, ktorá automaticky aktivuje váš odsávač pár (podporujúci rovnakú technológiu) hneď ako začnete variť. Navyše svoj sací výkon prispôsobí aktuálnej príprave jedla. Môžete tak variť bez toho, aby ste museli na odsávanie myslieť. S indukčnou doskou Electrolux získate efektívneho pomocníka, ktorý vám ušetrí nielen čas, ale aj energiu pri varení.

Prispôsobí sa vašim potrebám

Indukčná varná doska Electrolux EIP8146 sa prispôsobí veľkosti riadu, ktorý na dosku položíte. Nemusíte tak nič nastavovať, pretože Electrolux EIP8146 to urobí za vás.

Praktické i bezpečné

Integrovaná funkcia detského zámku ochráni vaše ratolesti a zamedzí ich manipulácii s doskou počas vašej neprítomnosti. Indukčná technológia varnej dosky Electrolux EIP8146 zachováva okolie hrncov chladné, takže aj keď vám jedlo z hrnca utečie, nikdy sa na doske nepripáli. Výhodou je aj nastavenie času pre jednotlivé varné zóny, teda nehrozí pripálenie niektorých z pokrmov pri varení viac jedál naraz.

Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Funkcie a vlastnosti Automatická detekcia riadu, Automatické vypnutie, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Hob2Hood, Využitie zvyškového tepla, Zvukový signál, Pause, PowerBoost
Prepojenie dosky s digestorom Áno

Rozmery varnej dosky

Výška 4,4 cm
Šírka 78 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Vzhľad Čierne sklo
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 400 V

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  ELXVD050
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543661633
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07