Obnoviť stránku

ELECTROLUX 300 LMS2203EMX

4,6 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
258,90 €

ELECTROLUX 300 LMS2203EMX

V dnešnej dobe sú mikrovlnné rúry neoddeliteľnou súčasťou každej kuchyne. Prečo si teda nekúpiť takú, ktorá skvele zapadne do každého interiéru? Mikrovlnná rúra ELECTROLUX 300 LMS2203EMX je totiž vstavaná mikrovlnná rúra z nerezu čiernej farby. Disponuje solídnym objemom a mikrovlnným výkonom na úrovni 700 W. Dotykové ovládanie je úplne intuitívne a k dispozícii budete mať celkom 5 úrovní výkonu. S mikrovlnnou rúrou ohrejete alebo rozmrazíte čo potrebujete v priebehu chvíľky a to prevažne vďaka automatickým programom, ktoré nerobia chyby. Stačí si nejaký vybrať a mikrovlnná rúra sama nastaví optimálny výkon pre parádny výsledok.


Kľúčové vlastnosti vstavanej mikrovlnnej rúry ELECTROLUX 300 LMS2203EMX

  • 5 úrovní výkonu
  • Objem 20 l
  • Antikorové vyhotovenie v čiernej farbe
  • Rýchle rozmrazovanie a ohrievanie pokrmov
  • Automatické programy

Jedlo ľahko a rýchlo

Mikrovlnná rúra je dôležitou súčasťou nejednej kuchyne. Nielenže si v priebehu chvíľky ohrejete jedlo na zahnanie hladu, ale taktiež môžete šetrne rozmraziť hlbokozmrazené potraviny alebo rozpustiť čokoládu na vytvorenie dokonalej polevy. To všetko pri voľbe správneho programu a stlačením jediného tlačidla.

Rýchle rozmrazovanie

Na rýchle a efektívne rozmrazenie najrôznejších surovín je k dispozícii program, kde si zvolíte typ a hmotnosť surovín. Mikrovlnná rúra ELECTROLUX 300 LMS2203EMX si potom sama vypočíta optimálny čas na rozmrazenie.

Jednoduché nastavenie

S pomocou časovača si možno nastaviť dĺžku času prípravy jedla. Pokiaľ po ukončení ohrievania nebude výsledok podľa vašich predstáv, stlačením tlačidla pridáte trochu času navyše, pokiaľ nebude výsledok perfektný.


Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Vstavaná
Farba Čierna
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 38,8 cm
Vonkajšia šírka 59,5 cm
Vonkajšia hĺbka 34,7 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Manuálne
Vlastnosti a funkcie Bez grilu

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 1 200 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier
Kód:  FBT6100o
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543673575
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09