Obnoviť stránku

ELECTROLUX Intuit 300 CIR60433

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ELECTROLUX Intuit 300 CIR60433

ELECTROLUX 300 CIR60433 radu Intuit patrí medzi špičkové indukčné varné dosky v luxusnom vyhotovení, ktorá nádherne doplní vašu kuchyňu. Je plne vybavená modernými technológiami, ktoré maximálne uľahčia a zefektívnia prípravu pokrmov. Prehľadné dotykové ovládanie potom celkovo spríjemní používanie.

Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky Electrolux 300 CIR60433

  • Indukčná technológia na rýchle varenie
  • Dotykové ovládanie
  • Časovač
  • Technológia Hob2Hood na prepojenie s odsávačom pár
  • Varná doska Electrolux je vybavená detským zámkom
  • Funkcia PowerBoost na maximálny výkon
  • Automatické vypnutie

Funkcia PowerBoost

Varná doska Electrolux 300 CIR60433 disponuje funkciou PowerBoost, ktorá umožňuje zvýšenie energie na maximum za okamih a vy tak privedie pokrm k varu skôr než sa nazdáte.

Jednoduchá údržba varnej dosky

Indukčná technológia varnej dosky Electrolux zachováva okolie hrncov chladné, takže aj keď vám jedlo z hrnca utečie, nikdy sa na doske nepripáli. Môžete tak šikovne vziať handričku a akékoľvek nečistoty hneď zotrieť.

Praktická aj bezpečná

Integrovaná funkcia detského zámku ochráni vaše ratolesti a zamedzí ich manipulácii s doskou počas vašej neprítomnosti. Electrolux 300 CIR60433 rovnako disponuje šikovným časovačom, vďaka ktorému si môžete ľahko načasovať priebeh prípravy vašich pokrmov.

Jednoduché ovládanie pomocou dotykového panela

Varenie bude vďaka dotykovým prvkom jednoduché a intuitívne. Nebudete tak musieť zložiť hľadať ako dosku nastaviť, ale môžete sa plne venovať príprave vášho pokrmu. Integrovaná funkcia detského zámku ochráni vaše ratolesti a zamedzí ich manipulácii s varnou doskou počas vašej neprítomnosti. Indukčná technológia varnej dosky Electrolux zachováva okolie hrncov chladné, takže aj keď vám jedlo z hrnca utečie, nikdy sa na doske nepripáli.

Varná doska Electrolux 300 CIR60433 je šikovný pomocník

Varná doska Electrolux 300 CIR60433 je ďalej vybavená technológiou Hob2Hood, ktorá automaticky aktivuje váš odsávač pár (podporujúci rovnakú technológiu) hneď ako začnete variť. Navyše svoj sací výkon prispôsobí aktuálnej príprave jedla. Môžete tak variť bez toho, aby ste museli na odsávanie myslieť. S indukčnou doskou Electrolux získate efektívneho pomocníka, ktorý vám ušetrí nielen čas, ale aj energiu pri varení.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Detská poistka, Dotykové ovládanie

Rozmery varnej dosky

Výška 3 cm
Šírka 49 cm
Hĺbka 56 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Vzhľad Čierne sklo
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V
Kód:  ELXVD048
Produktové číslo:  CIR60433
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08